Motul dot 5.1 koyun hocam
Motul dot 5.1 koyun hocam
VW ‘nin kendi orjinal fren hidroliği var., bir de Liqui Moly ‘nin SL6 dot4 modeli uygundur., https://m.n11.com/liqui-moly-3086-sl6dot-4-500ml-fren-hidroligi-P73894480
hüseyin gardaş aslına bakarsan aracı devrinde ve sakin kullanırım hatta fren balatalarının çok iyi durumda olduğunuda söylediler bana.... zaten normal kullanımımdada fren mesafesini sürekli ayarladığım için frene çok abanmam ve sık kullanamm bende şaşırdım hidrolik değişimine ama zaten gerekli açıklamayı ali kardeşim güzelce yapmışben bursa doğuş otoda 4 bakım yaptırdım hiçbirinde değişim olmadı, ölçüm yaptılar değişime gerek yok dediler.
Hocam normal bakım 1100-1300 TL arası şuan güncel olarak. Arayıp size en yakın yetkili servisten fiyat alabilirsiniz.Güzel anlatım için teşekkürler. şuanda güncel bakım masrafları kaça çıkıyor bilgisi olan varmı arkadaşlar.
Serviste eskiden 500ml. ve 1lt. olarak satılıyordu., Şimdi sadece 250ml. getiriyorlar. Kendilerine yaptırırsanız 60lt. büyük varillerden koyup değişimi yapıyorlar.@forzaGilles hocam bakımı dışarıda yaptırmayı düşünüyorum da servis fren hidroliği satıyor mu ? Servisten alıp dışarıda yaptırabilir miyim aslında ondan emin olamadım.