Kemalkapakli
Üye
Merhaba arkadaşlar golf 7.5 2017 model aracım için 45 bin bakım fiyatı aldım antalya kare otomotiv yetkili servisten devamlı müşterimiz oldugunuz için 950 tl fiyat verdiler
iyi fiyat izmir vosmer bana 1075 tl fiyat verdi daha gitmedim dışarda yaptırıcam bosh car serviste 400 tl ye parçaları aldım internetten , gidip yaptırıcam kısmetseMerhaba arkadaşlar golf 7.5 2017 model aracım için 45 bin bakım fiyatı aldım antalya kare otomotiv yetkili servisten devamlı müşterimiz oldugunuz için 950 tl fiyat verdiler
Parçalar size ait olup işçiliğe ne kadar alıyor bosch biliyormusunuziyi fiyat izmir vosmer bana 1075 tl fiyat verdi daha gitmedim dışarda yaptırıcam bosh car serviste 400 tl ye parçaları aldım internetten , gidip yaptırıcam kısmetse
hava ve polen filitresini kendim değiştirdim sadece yağ ve yağ filitresi değişimi 50 tl fiyat verdiler.Parçalar size ait olup işçiliğe ne kadar alıyor bosch biliyormusunuz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onlarada pek iş kalmamış [emoji4] yağ olarak ne aldınızhava ve polen filitresini kendim değiştirdim sadece yağ ve yağ filitresi değişimi 50 tl fiyat verdiler. [emoji4]
Aynen öyle valla lift olsa yağıda değiştircem yağ olarak castrol 5w30 ll tam sentetik 4 lt 190 tl aldım.yağ filtreside mann marka.Onlarada pek iş kalmamış [emoji4] yağ olarak ne aldınız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi