Hocam Nerede Yaptırdınız 1 Ay sonra benimde yaptırmam gerek60 bin bakımını dün yaptırdım sonunda 1528 lira fiyattan bi arkadaşımın indirimiyle 1350 liraya 5 taksitle yaptırdım artık bir dahaki bakıma kadar rahatım
avek hocam
Hocam görünen o ki aracınızı pek kullanmıyorsunuz. Dsg nedeniyle servis bakımı olmasinin iyi niyet garantisi için gerekli olduğunu dikkate almak gerekir diye düşünüyorum. 1400 lira içinde yakıt filtresi de vardır muhtemelen, dışarda yine orijinal parçalar ile bu bakımı yapmak istediğinizde ne kadar masraftan kurtulacağınızı iyi hesap etmek gerekiyor.Aracım 2016 model 13.000 km de tdi dsg, ikinci bakım için vosmer ve demoto yu aradım. 1.400 TL fiyat verdiler. Garanti bitiyor zaten, gitmemeyi düşünüyorum servise.
Mobil1 esp 5x30 yağ uygun fiyata buldum, castrol edge mi? Mobil1 esp mi? Yorumlarınızı bekliyorum.
Hocam bakın pek çok insan karıştırıyor., Mobil 1 Esp ile Mobil 1 Esp Formula farklı yağlardır., Eğer Mobil tercih edecekseniz sizin almanız gereken ve araca uygun olan yağ Mobil 1 ESP Formula 5w-30 ‘dur., Diğer Mobil 1 Esp olan yağ araca uygun değildir.,Aracım 2016 model 13.000 km de tdi dsg, ikinci bakım için vosmer ve demoto yu aradım. 1.400 TL fiyat verdiler. Garanti bitiyor zaten, gitmemeyi düşünüyorum servise.
Mobil1 esp 5x30 yağ uygun fiyata buldum, castrol edge mi? Mobil1 esp mi? Yorumlarınızı bekliyorum.