Güncel Bakım Masrafları

giti yi duymuştum bizde üretilen falken kadar kalitelimidir bilemem (japon falkenler hariç) ama vw gitiye düştüyse vah haline..dikkatımı çeken alman mühendisliği yazılmış elin singapur firması bile alman mühendisliği yazıyor haha ya bu almanlar bu çakmacı mühendislere dava falan açmalı isim hakkı nedeniyle

Tam bakım değildir o malesef hava tutup filtreleri geri takıyorlar ona yağ bakımı desek daha iyi olur
Hocam haftaya 15bin bakımını yaptıracağım. Hava mı tuttular değiştirdiler mi nasıl tespit ederiz eğer hava tutuyolarsa filtre değişimi isteyebiliyor muyuz

JZW ile başlayan JZW819653G kodlu eko seri polen filtresi karbonlu tip filtredir, Golf ‘lerde eko seri de olsa standart filtre kullanılmıyor. :)
Filtrede eko seri olunca yetkili servis ne takıyor ki? Mann, Mahle, Hengst üreticilerinden başka mı takıyor? Ufi vs.

doğuş oto zamanında ben memnundum ama artık gitmem sanırım. doğuş oto Çankaya zaten tek kalan doğuş oto Ankara'da ve parça siparişlerimizi oradan veririz.

Açıkça para için böyle yokuş yapıp milleti mecbur kılmak istiyorlar sanırım. Neyse artık kendileri bilir :)
Şaşmazda ki yetkili servis Aydoğanlar VW nasıl, hiç gittiniz mi hocam? Doğuş oto Çankaya ya göre geride mi kalır onlarda?

Şaşmazda ki yetkili servis Aydoğanlar VW nasıl, hiç gittiniz mi hocam? Doğuş oto Çankaya ya göre geride mi kalır onlarda?
Ankara Aydoganlarla ilgili Tüyo (tiyo)

Aydoğanlar ,,mercedes benz inde yetkili servis haklarına sahip legal yetkili mercedes servisidir..

Aydoğanlar Vw/mercedes servisi yanyana zaten.

Mercedes in sözlü yazılı sınavlarından başarı ile gecip mülakakatta yetkili servis olmaya hak kazanmak bence yeterli bir + referans.

Vw de durum nasıl ?

Arca denen bi insaat/müteahhitlik firması parayı basıp ben yetkili servis oldum diyebiliyor..

Ankara, bursa......???

Parayı veren düdüğü.....

Burda insanlar hangi iyi lastik diye düşünürken adamlar giti diye ne olgudu belirsiz lastik takmis şaşmamak elde degil...

Vw de Türkiye deki durumun farkında.

İnsanlar araç bulabildiğine şükrediyor, kılına tüyüne bakacak durumda değiller.

Lastiğin markasına kimin umurunda, itele gitsin modundalar.

.

Hocam haftaya 15bin bakımını yaptıracağım. Hava mı tuttular değiştirdiler mi nasıl tespit ederiz eğer hava tutuyolarsa filtre değişimi isteyebiliyor muyuz

Artık 2 bakımda bir Hava ve polen filtresi değiştiriyorlar.

Filtre değişip değişmeyeceğini baştan söylüyorlar zaten.

Her bakımda değişmesini istiyorsanız, , değiştirin dersiniz değiştirirler. Parasıyla sonuçta.

.

Evet gittim hocam ancak yağ filtresi ve g13 antifiriz almıştım sadece. Sorduğum sorularla gayet güzel ilgilendiler.

Ancak çok yogunlar, randevu zor aliniyordu önceleri. Şimdi nasıl bilemiyorum

Filtrede eko seri olunca yetkili servis ne takıyor ki? Mann, Mahle, Hengst üreticilerinden başka mı takıyor? Ufi vs.
Sadece (polen filtresinde) eko seri oluyor, diğer filtrelerde böyle bişey söz konusu değil,

Eko seri filtre ve yedek parçalar; polen filtresi, fren diski, fren balatası, egzoz, akü ve silecek.

Eko seri polen filtresinin markası genelde Micron Air marka oluyor, kötü bir marka değildir, aksine oldukça kaliteli bir markadır, polen filtresinin mucidi dir, 80’li yılların ortasında polen/kabin filtresini icat ediyorlar, 1989 yılında dünyada ilk defa Mercedes R129 kasa SL serisinde kullanılıyor.

Valeo, Bosch, Filtron vs.. markalardan 10 kat daha iyi bir markadır.

IMG_9636.jpeg
9500km deki polen filtresinin hali...bugün yeniledim.IMG_9599.jpeg

• Beğen
Tepkiler: SCC
Üstteki mesajla illiyet kurarak

Genel tekrar:

Hava ve polen filtreleri yetkili servislerin sallamasyonu kapsamında

2 yıl/30.000 km dayanmaz

Realistik frekans

2 yıl/20.000 km

Üstteki mesajla illiyet kurarak

Genel tekrar:

Hava ve polen filtreleri yetkili servislerin sallamasyonu kapsamında

2 yıl/30.000 km dayanmaz

Realistik frekans

2 yıl/20.000 km
arada çıkartıp süpürge ile tozunu almak lazım..bu filtreler asla ama asla 30k km gitmez her 5000km de bir temizlik şart

merhabalar aracımda krank keçelerinden yağ kaçağı mevcut yakın zamanda bu işlem için fiyat alan oldumu?

Geri
Üst Alt