n11 de uzmanparça satıcısından aldım orjinal ürün paketleme güzel sorun yok.Hocam mann filtreyi nereden aldınız acaba?
n11 de uzmanparça satıcısından aldım orjinal ürün paketleme güzel sorun yok.Hocam mann filtreyi nereden aldınız acaba?
Golf 8 2021 45.000 Km bakımı + ön disk ve balata değişimi = 11.600 TL (Yetkili Servis)
Tespit doğru bence. 2021 life paket var bende de. Silecekler 7-8 ay sonra ötmeye başladı, lastikler zaten nexen, balatalar desen neredeyse baştan beri ötüyor...Ya bu mk8 denen golfün her bir ekipmanını geri dönüsmlü kağıt+ pet şiselerden ürettiler (balata ve diskler dahil)
Yada bu yetkili servisler!?? anasının.........
Silecekleri değişmek yerine kurşun kalem ucunu toz haline getirip pamukla tatbik eder misiniz sileceklere. İşe yarayacaktırSilecekler 7-8 ay sonra ötmeye başladı
Servislerin klasik taktiği, erimiş bitmiş dedikleri fren balatası 1,5 yıl daha gitti disk ise halen kullanımda.. söğüşleme taktikleri olmuş bu.İyice işin suyun çıkardılar artık!!!!
45 binde balatalar bitiyor
Üzerine disklerde bitiyor.
Dondurma mı bu ??
Güneşe koycan eriycek??
Güzel taktikmiş aslında, keşke önceden yazsaydım foruma teşekkürler bilgi için.Silecekleri değişmek yerine kurşun kalem ucunu toz haline getirip pamukla tatbik eder misiniz sileceklere. İşe yarayacaktır
Kaç bin bakımı acaba?İki hafta önce 1.0 tsi golf bakımı 3670 liraya yapıldı.
Vosmer'e gidebilirsiniz. Hepsi az çok aynı kalitede.Merhaba arkadaşlar, İzmir'de tavsiye edebileceğiniz yetkili bir servis var mıdır?
@forzaGilles hocamızın aşağıdaki linkte paylaştığı bilgiler tüm sorularınıza cevap olacaktır.Arkadaşlar herkese iyi günler. 2018 model 60.000 km 1.4 tsi dsg golf marka aracımın periyodik bakımı için servisi aradım. Servis bana hava ve polen filtrelerinin ömrünün 2 yıl olduğunu, geçen bakımda bunlar değiştiği için değişime gerek olmadığını ve sadece sökerek temizlediklerini söyledi. Böyle bir şeyi ilk defa duydum bu doğru mu? İkinci olarak yağ değişimi, yağ filtresi, karter contası, araç kontrolü ve işçilik için indirimle birlikte toplam 3.400 tl fiyat verdi. 1.800 tlsini motor yağı oluşturuyormuş. Aracımın iyi niyet garantisi devam ediyor fiyat bana biraz yüksek geldi tecrübeli arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Yine geçen bakımda fren balataları ve bujiler değişmiş o yüzden gerek yok dedi. Son olarak da aracı alırken tarcanlarda ekspertiz yaptırdım. Oradaki görevli bana bu araçlarda 60.000 km’de bir şanzıman yağını değiştirmenin dsg için sağlıklı olacağını söyledi. Görevliye bunu sordum bana cevap olarak üretici bazı araçlarda 60.000 km’de bir değişim öneriyor ama sizin aracınız için şanzıman yağı ömürlük olarak gözüküyor sadece şanzımana bir müdahale olursa o yağı geri koymuyorlar ancak öyle değiştiriyorlar dedi. Gene de yaptırmak isterseniz 2,5-3 bin tl arası fiyat çıkar dedi. Sizce nasıl hareket etmeliyim bu benim ilk yaptıracağım bakım olacak o yüzden tecrübesizim