Yetkili servis olarak@forzaGilles @Savatage Ankara’da gidebileceğim bir servis önerisi var mı peki?
Birkaç defa Etimesgut’a gitmiştim memnun kalmıştım ama ozamanlar ismi Arca değildi.
Aracımın uzatılmış garantisi yok.Zu Bi Zu indirimi %15. Servis danışmanı size %15 sistemden indirim çıkıyor dedi.(Zu Bi Zu üzerinden randevu almıştım) Bana görede versiyon güncellemesinin ücretsiz olması gerekiyordu. 2 yıl mekanik, 3 yıl boya ve 12 yıl paslanmazlık garantisi var diye biliyorum. Selamlar.Garanti süresin den anladığım iki yıl doldu. +5 . Günde serbise gittiniz ve %15 indirim yaptılar size doğrumudur.
Garanti bitti ise niye indirim yaptılar ?
Yok garanti var ise niye para aldılar ?
Garantiyi belli şartlar ile uzattınız mı , iyi niyet garantisi diye birşeyden bahsediyorlar
Benim ikinci yıl doldu ve henüz bakıma gitmedim , garanti nasıl çalışıyor onu tam anlamadım , o yüzden soruyorum
Ankara için Doğuş,Arca, Eskihisar arasında Eskihisar mı daha öndedir acaba?Arca ‘dan da pek olumlu konuşulmuyor., hayırlı olsun
Bunu @Savatage ve Ankara’da yaşayan dostlarımız daha iyi bilecektir hocam ama Arca ‘nın pek iyi olmadığını duymuştum.Ankara için Doğuş,Arca, Eskihisar arasında Eskihisar mı daha öndedir acaba?
ben yıllardır doğuş oto etimesgut yani şimdiki arca ya gidiyorum, golf varkende şimdiki tiguan varkende. bugüne kadar bir sorun yaşamadım. burada birazda servis danışmanı ile diyalog önemli. mesela son bakımda (3.bakım 18bin km de), hava polen değişimi istemedim, sunroff bakımı istemedim, fren hidroliği değişimi istemedim, araç henüz 18binde idi. gelecek bakımda (4.bakım) buji değişimi dahil, fren hidroliği değişimi, hava polen değişimi yapılsın dedim, tamam dediler. birazda araç ve motor hakkında bilgi sahibi iseniz servis bazı lüzumsuz şeyleri müşteriye kitleyemiyor. örneğin sunroff bakımı, tamam gereki olabilir ama aşırı fiyat alıyorlar, bi temizlik ve yağlama için.Bunu @Savatage ve Ankara’da yaşayan dostlarımız daha iyi bilecektir hocam ama Arca ‘nın pek iyi olmadığını duymuştum.
Şu da var tabiBunu @Savatage ve Ankara’da yaşayan dostlarımız daha iyi bilecektir hocam ama Arca ‘nın pek iyi olmadığını duymuştum.