- İsim
- Hasan
- Araç
- 2024 - T-Cross 1.0 Tsi Style 115 Ps - Dsg 2017 - Passat b8 R Line 1.6 Tdi Dsg
@mustafacagri
eskihisar keyfe keder çalışan bir yer . İlk yıl bakımında randevulu gittim ama geç aldılar. İnat ettim saatlerce bekleme salonunda oturup aracımı izledim . Araç başında garip tipler (sevimsiz saç tıraşlı, genç, elinde sürekli birşeyler sallayan) usta veya kalfa (bilemiyorum) bir şeyler yaptılar. Yaylı basık olmasına rağmen iki gez aracın liftten çıkış girişi yapıldı, tesis içinde bir miktar kullanıldı ve asla dikkat edilmedi kasis yada çukurlara (fren yok) 4,5 saat sürdü yalandan bakımları. Aracımı yıkamadılar bile, sorduğumda ise yıkama kısmı yoğun olduğundan alamadıklarını, bir gün bırakırsam ertesi güne yıkayacaklarını, acele hal var ise kent park avm de anlaşmalı yerlerinde ücretsiz yıkatabileceğimi söylediler. Eskihisar dan kentpark avm ye araç yıkatmaya gitmek!!!!!
Sonuç olarak ,
Bakım için ben güvenmiyorum
Dakik ve disiplinli değiller
Sorulara cevap verme konusundada yeterli değiller
Google yorumlarada nefretimi kustum ne arayan oldu nede soran , yorumada cevap verildiğini hatırlamıyorum.
Yazdıklarınızın aynısı Sakarya Otokur yetkili servisinde de mevcut.
Lakait, tertipsiz, düzensiz, disiplinsiz bir çalışma düzeni, sanayi ortamında bile görülmeyecek acemice dikkatsiz uygulamalar, vakit geçirmeye yönelik hareketler, faturayı kabarmaya yönelik, ekstra işlemler için olta atmalar vs. vs. vs.
ben yıllardır doğuş oto etimesgut yani şimdiki arca ya gidiyorum, golf varkende şimdiki tiguan varkende. bugüne kadar bir sorun yaşamadım. burada birazda servis danışmanı ile diyalog önemli. mesela son bakımda (3.bakım 18bin km de), hava polen değişimi istemedim, sunroff bakımı istemedim, fren hidroliği değişimi istemedim, araç henüz 18binde idi. gelecek bakımda (4.bakım) buji değişimi dahil, fren hidroliği değişimi, hava polen değişimi yapılsın dedim, tamam dediler. birazda araç ve motor hakkında bilgi sahibi iseniz servis bazı lüzumsuz şeyleri müşteriye kitleyemiyor. örneğin sunroff bakımı, tamam gereki olabilir ama aşırı fiyat alıyorlar, bi temizlik ve yağlama için.
Öyle çakallar ki, o kadar bilgi sahibi olduğum halde yine de tongaya düşürdüler beni son bakımda.
Çok uyanık olup, gerekli ve gereksiz işleri kafanızda belirleyip hazırlıklı olmanız gerekiyor.
Gaflete düşüp, attıkların oltaların birine takılmak, bana bakım harici ekstra 2500 tl ye mal oldu.
1692 tl klima bakteri temizliği :
Kesinlikle o fiyatı hak edecek Profesyonel bir uygulama yapılmamış. Piyasada satılan klima temizlik bombası denilen spreyi patlatmışlar, hava menfezlerinden püsküren ilaç, aracın bütün piano black vites konsoluna, kolçak ve ön koltukların deri aksamına bulaşmış halde idi, yarım saat kalıntıları temizlemeye uğraştım nemli bez ile.
800 tl açılır tavan bakımı :
Açılır tavan temizlendi : 200 tl. ( zaten temiz olan açılır tavanda 200 tl lik ne temizlediği yaptı acaba )
Su kanalı kontrol edildi : 200 tl ( kontrol etmek 200 tl ise, tıkanık olup da açması gerekseydi kaç tl yazacaktı acaba )
Kızaklar için yağlama spreyi : 400 tl ( sanki bütün bir kutu spreyi benim aracın 2 küçük kızağına kullandı - bir kutu yağlayıcı sprey ile 50 tane aracın sunroof kızağı yağlanır )
.