Sitede birden fazla polen filtresi ve yağ filtresi var aracımı girdiğim zaman hangisinden uygun olduğunu nasıl öğreneceğim?Filtre marketim yetkili mann satıcısı. Yeni aldım gayet iyiydi güvenilir
Sitede birden fazla polen filtresi ve yağ filtresi var aracımı girdiğim zaman hangisinden uygun olduğunu nasıl öğreneceğim?Filtre marketim yetkili mann satıcısı. Yeni aldım gayet iyiydi güvenilir
Araç bilgilerini seçince direk uygun olanları gösteriyorSitede birden fazla polen filtresi ve yağ filtresi var aracımı girdiğim zaman hangisinden uygun olduğunu nasıl öğreneceğim?
Yağı egemot yetkili satıcıdan aldım. Daha pahalı ama yeni dolum ve güvenilir geldi.Ekli dosyayı görüntüle 76096
Mesela bunu sanayide tanidiga sordum 1600 e veririm dedi. Burada bile daha ucuz ama guvenilir mi
İstanbulda yetkili satici kim acaba elden alirdimYağı egemot yetkili satıcıdan aldım. Daha pahalı ama yeni dolum ve güvenilir geldi.
Türkiye Distribütör’nün resmi internet sitesinden almak satıcılardan elden almaktan daha güvenilir olacaktır,İstanbulda yetkili satici kim acaba elden alirdim
Hocam aracım 1.2tsi stage1 yazilimli + downpipe + 4 çikiş aprokoviç var şuan da 170-180hp civarında ve 2015 olduğu için ara sira yağ eksiltiyor.( benimde yüksek devir çevirmemden kaynaklı)Türkiye Distribütör’nün resmi internet sitesinden almak satıcılardan elden almaktan daha güvenilir olacaktır,
Ayrıca resmini paylaştığınız (mor renkli bidon yağ) aracınıza uyumlu değildir.
Uyumlu olan yağ; Liqui Moly Top Tec 4200 5W-30
Golf Mk7 1.2 TSI yağ kapasitesi: 4 Litre https://www.liquimolyturkey.com/liqui-moly-5w30-motor-yagi-tam-sentetik-top-tec-4200-4litre-3715
Yağ Filtresi: Mann W712/95
Hava Filtresi: Mann C27009
Polen Filtresi: Mann CUK26009 veya Mann FP26009
https://www.filtremarketim.com/kategori/1-2-tsi-77kw-105hp-4
erken ama güvenemedim kayışın sağlamlığına. dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayayım dedim trigeri değiştirme kararı aldım.Erken aslında
6 yıl/56 bin km ??
2. Yıl bakımı için golf 8 aracıma 12 bin masraf çıktı bakım için. Normalin dışında rot balans ve fren hidroliği değişti normal mi?
Man ve Filtron markaları olduğu için 2 tane görünüyor. bütçenize göre seçip alabilirsiniz. polen filtresinin 3 çeşiti var. normal, aktif karbonlu ve anti alerjik onun tercihide size bağlı. Mesela ben normal filtreler koku yaptığı için ben karbon veya anti alerjik alıyorum.Sitede birden fazla polen filtresi ve yağ filtresi var aracımı girdiğim zaman hangisinden uygun olduğunu nasıl öğreneceğim?