Güncel Bakım Masrafları

Eko seri fren balatası ve disk taktırmayınız, Siz söylemezseniz eko seri takarlar, Zaten hali hazırda (yedek parça ve işçilikte %30 Zubizu indirimi) hakkınız var. Frenlerden şikayetiniz varsa fren hidrolik sıvısını değiştirmeniz yarınıza olacaktır.
Bilmiyordum hocam eko serisini? Nedir tam olarak?

Bilmiyordum hocam eko serisini? Nedir tam olarak?
Eko seri yedek parça ;
Ömrü daha kısa ve kalitesi düşürülmüş parçaya deniyor. Hindistan, Tunus gibi ülkelerde üretiliyor,

Eko seri yedek parçalar;
Fren balatası, fren diski, silecek, akü, amortisör gibi parçaları kapsıyor, Siz servis danışmanınıza belirmetseniz eko seri takarlar, Eko seri yedek parçaların parça kodu JZW ile başlar faturanızdan kontrol edebilirsiniz.

Eko seri yedek parça ;
Ömrü daha kısa ve kalitesi düşürülmüş parçaya deniyor. Hindistan, Tunus gibi ülkelerde üretiliyor,

Eko seri yedek parçalar;
Fren balatası, fren diski, silecek, akü, amortisör gibi parçaları kapsıyor, Siz servis danışmanınıza belirmetseniz eko seri takarlar, Eko seri yedek parçaların parça kodu JZW ile başlar faturanızdan kontrol edebilirsiniz.
O halde ağır bakım diye tabir ettiğimiz bakımlarda eko serisi istemiyoruz diye belirtmemiz gerek, teşekkürler. Ayrıca rutin periyodik bakımda dikkat edilmesi gerekn bir husus var mıdır, bazıları hava filtresi değiştirmiyorlar gibisinden bir şey demişti ama benim rodaj bakımı için gittiğimde değiştirmişlerdi tüm filtreleri. (Ankara Arca)

O halde ağır bakım diye tabir ettiğimiz bakımlarda eko serisi istemiyoruz diye belirtmemiz gerek, teşekkürler. Ayrıca rutin periyodik bakımda dikkat edilmesi gerekn bir husus var mıdır, bazıları hava filtresi değiştirmiyorlar gibisinden bir şey demişti ama benim rodaj bakımı için gittiğimde değiştirmişlerdi tüm filtreleri. (Ankara Arca)
Rodaj bakımı derken.?

Aracın marka ve model nedir.?

Eskiden (1-2 sene öncesine kadar) hava filtresi ve polen filtresini her bakımda değiştiriyorlardı, şimdi 2 sene de bir değiştiriyorlar. Ancak malesef 2 yıl boyunca hava ve polen filtresi dayanmıyor, siz değişmesini istemedikçe 2 sene de bir değiştirirler. Veya siz dışardan (Mann / Mahle / Hengst) gibi kaliteli markaların filtrelerinden temin edip kendiniz de çok kolay bir şekilde hava ve polen filtresini değiştirebilirsiniz, bu sayede daha uyguna gelecektir.

Rodaj bakımı derken.?

Aracın marka ve model nedir.?

Eskiden (1-2 sene öncesine kadar) hava filtresi ve polen filtresini her bakımda değiştiriyorlardı, şimdi 2 sene de bir değiştiriyorlar. Ancak malesef 2 yıl boyunca hava ve polen filtresi dayanmıyor, siz değişmesini istemedikçe 2 sene de bir değiştirirler. Veya siz dışardan (Mann / Mahle / Hengst) gibi kaliteli markaların filtrelerinden temin edip kendiniz de çok kolay bir şekilde hava ve polen filtresini değiştirebilirsiniz, bu sayede daha uyguna gelecektir.
Rodajın daha sağlıklı tamamlanması açısından 1600km de yağ değişimine götürmüştüm, orada tüm filtreleri değiştirmişlerdi, ekstra bir şey belirtmedim.
23 VW CADDY

Man ve Filtron markaları olduğu için 2 tane görünüyor. bütçenize göre seçip alabilirsiniz. polen filtresinin 3 çeşiti var. normal, aktif karbonlu ve anti alerjik onun tercihide size bağlı. Mesela ben normal filtreler koku yaptığı için ben karbon veya anti alerjik alıyorum.
Hangi markayi öneriyorsunuz hocam

Ankarada etimesgut tarafınalarında yIllık bakım için Aydoğanlar'ı veya Otomol Ankara'yı önerir misiniz? Hep Arca'ya gidiyordum ancak arca paket adı altında fazla para vermek istemiyorum artık.

Ankarada etimesgut tarafınalarında yIllık bakım için Aydoğanlar'ı veya Otomol Ankara'yı önerir misiniz? Hep Arca'ya gidiyordum ancak arca paket adı altında fazla para vermek istemiyorum artık.
İstemiyorum dediğinizde zorunlu mu tutuyorlar o paketi artık ? Bir zamanlar benden de istemişlerdi kabul etmemiştim.

İstemiyorum dediğinizde zorunlu mu tutuyorlar o paketi artık ? Bir zamanlar benden de istemişlerdi kabul etmemiştim.
İstemiyorum dediğinizde yapmıyorlar. Fakat Arca servis yerine Aydoğanlar'ı tercih ediyorum ben. Daha ilgililer.

Eko seri yedek parça ;

Eko seri yedek parçalar;
Teşekkürler hocam bilmiyordum bu bilgiyi. Ben özellikle eco serisi ürünlerinden takılmıyor diye belirteceğim. Ekstra filtreleri de değiştirmeleri gerektiğini de belirtirim.

Hangi markayi öneriyorsunuz hocam
Hocam ben mann kullanıyorum, tavsiye ederim. polen filtresini özellikle mann almaya dikkat ediyorum. fiyatlar daha makul olsun derseniz filtron da gayet kalitelidir bir sorun yaşamazsınız. önemli olan yan sanayi olmamasına dikkat edin. filtremarketim orijinal satıyor. bazen amazonun kendisi daha uygun fiyatlara satabiliyor. takip etmek lazım

Ekli dosyayı görüntüle 74964

Bayramdan önceki hafta Gaziantep Şahintaş’ta 120 bin bakımı yaptırdım. Öğle arası dahil 5 saatte teslim ettiler. Son 3 senedir olduğu gibi yine kendi yağımı (Liqui Moly) götürdüm. Ayrıca 2 bakımda bir saçmalığı yüzünden hava ve polen filtresini Mann distribütöründen temin edip kendim değiştirmiştim, onun parça ücreti ve işçiliği de bakımdan çıkmış oldu. %25 iskonto ve kdv dahil 16.162₺ tuttu. Bir sonraki bakıma neler değişir bilinmez ama yetkili servise son gidişim olmuş olabilir…
Merhabalar bende sizin gibi yaptırmayı düşünüyorum. Benim aracımda 1.4tsı 140bg. Siz hangi liqui moly markanın hangi yağını kullandınız? Ben liqui moly molygen 5w30 düşünüyorum.

Buji, v kayış, fren hidroliği, antifriz değişimi 6097 TL

Servisten daha önce DSG mekatronik revizyon yaptıran var mı? veya revizyon için basın tüpü tamir takım oring alan ve fiyat paylaşabilecek olan?

Ekli dosyalar

• a398b93e-fa6f-41da-a75a-114789ca1cf9.jpg
    a398b93e-fa6f-41da-a75a-114789ca1cf9.jpg
    84.1 KB · Görüntüleme: 64
  • 17e41c9e-23da-45f6-8532-65ed6e1ad1d3.jpg
    17e41c9e-23da-45f6-8532-65ed6e1ad1d3.jpg
    53.6 KB · Görüntüleme: 60
Buji, v kayış, fren hidroliği, antifriz değişimi 6097 TL

Servisten daha önce DSG mekatronik revizyon yaptıran var mı? veya revizyon için basın tüpü tamir takım oring alan ve fiyat paylaşabilecek olan?
2013 jetta 1.4 tsi aracımda boşluk koruma hatası vermişti kapatıp açınca geçti normal aracımı kullanabiliyordum. Dışarda şanzımancıya gösterdim klasik güçlendirilmiş tüp takılması gerek dedi. Yetkili servise geçtim şase den kontrol edildi revizyon aracınız için uygun denildi. Eksik parçalar 2 günde geldi toplamda 6 iş gününde onarım tamamlandı. 23.400 tl ödedim ,sorunsuz kullanıyorum . Değişilen parçalarıda istemiştim resmini ekledim

Ekli dosyalar

• IMG_7233.jpeg
    IMG_7233.jpeg
    189.3 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_7234.jpeg
    IMG_7234.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 62

*düzeltme: yaşadığımız sorunla ilgili görüşmeler sonrası firma talebimi olumlu karşıladı karşılıklı anlaşma yaptık buna istinaden mesajımı düzenlemek zorunda kaldım .

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt