İşçilik 40 ?Bosch filtre seti 120 TL
Castrol edge 4 lt 189 TL
İşçilik 40 TL
Balata değişince hidrolik seviyesi normale döner.Arkadaslar bu sabah baktım fren hidroliği minimum seviyenin altında gözüküyo bakım yapılalı 5 ay oldu balatanın biri bitmek üzere dediler değiştirdik aracı hiç çalıştırmadan o seviyede sıkıntı olur mu bide antifriz minimum çizginin hemen üstünde onla ilgili bi sıkıntı yaşar mıyım
hocam malzemeleri netten kendim aldım en basitinden aynı kodlu yağ sanayide 250 TL (2018 üretimi ) nette 2019 üretimi 189 TLİşçilik 40 ?
Ucuz iş gücü ?
Sanırım sanayideki çıraklar-kalfalar bile artık
SGK sız Afgan/Suriye vatandaşı diyesim geliyor .
Yalnız bu fiyatları tebrik ediyorum..
350 liraya bakım mükemmel
Filtreler mann değil diye burun kıvırmak yanlış olur. Sonuçta Bosch ....
Bosch filtre seti 120 TL
Castrol edge 4 lt 189 TL
İşçilik 40 TL
yalnız dikkat edin piyasada sahte patça çok. bosch filtre setini 120 liraya alabileceğinizi sanmıyorum. isterseniz bosch servis noktalarına gidip bir fiyat sorun. ben de internetten almayı düşünüyorum ama güvenemiyorum.İşçilik 40 ?
Ucuz iş gücü ?
Sanırım sanayideki çıraklar-kalfalar bile artık
SGK sız Afgan/Suriye vatandaşı diyesim geliyor .
Yalnız bu fiyatları tebrik ediyorum..
350 liraya bakım mükemmel
Filtreler mann değil diye burun kıvırmak yanlış olur. Sonuçta Bosch ....
hocam araştırdım bende dediğiniz gibi bir çok kopya ürün satılıyor lakin linkini verdiğim satıcının binlerce ürün satıyor onun referansına güvenerek aldım. Ürünlerin kutuları seri numarala vs... hepsi tutuyordu. Aracımda daha öncesinde de aynı marka filtre vardı bire bir aynı ürünü göndermişler 500+ km oldu bir sorun çıkmadıyalnız dikkat edin piyasada sahte patça çok. bosch filtre setini 120 liraya alabileceğinizi sanmıyorum. isterseniz bosch servis noktalarına gidip bir fiyat sorun. ben de internetten almayı düşünüyorum ama güvenemiyorum.