@ogzogz bence biraz evham yapıyoruz, orada işleyen sistem bizimkinden çok farklı, dünyada başka hiç bir ülkede olmadığı kadar sistematik çalışırlar., hata-kusura mahal vermezler., bilmediğimiz bişey var., Recep hocamı da telaşlandırmayalım
@Recep Gül hocam p.tesi bi telefon açıp sorarsınız sıkıntı değil., en basitinden kaputu açıp yağ çubuğunu çekin kapıt peçeteyle silin, peçeteye bulaşan yağ açık sarı renkte ise o yağ yeni yağdır..
Konuyla alakası yok ama nedendir bilinmez aklıma Sarı Mercedes filmi geldi.,
İlyas Salman Mercedes W116 S serisi almak için galeriye gidiyor (mercedes bayisi değil)., Aracı beğendim alıcam ama bir şartla; bu araba hangi gün üretilmiş bana söyleyin (pazartesi veya cuma) günü üretilmiş ise almıcam diyor., Satış temsilcisi nedeni merak ediyor tabii, Stutgart fabrikayı aramak zorunda kalıyorlar.,
Efendim burda bir Türk var aracın hangi gün üretildiğini soruyor p.tesi veya cuma günü üretilmişse aracı almayacağı söylüyor., Doğal olarak karşı tarafta sebebini merak ettiğinden soruyor; Efendim pazartesi ve cuma haftanın son günü olduğundan fabrikada işçiler isteksiz çalışırlarmışş iyi montaj yapamazlarmış diyorr..
Aklıma gelince halaa gülerim Türk aklı işte herkesi kendi gibi zanneder..