Ah hocam ahh...@Recep Gül
berlin de alexanderplaatz / frederikstrasse taraflarında kaldım 2013 de. eski doğu berlin tarafı yani.
tiergarten nasıl bir park öyle ? şehrin ortasında Amazon ormanları
neyse bu muhabbetler konu dışı ....
almanyada Opel'in pek olmadığını gözlemlemiştim...
sıralama mercedes/bmw/vw/an az opel
Hocam faturada neden castrol yazmıyor? Almanca bilmediğimizden bişey anlamıyoruzAynen hocam Castrol yağı kullanılıyor.
Hocam arkadaş sorduğunda da baktım listeye bende göremedim. Siz görmüş olabilirsiniz belki! Ben içinde yağ geçen tüm kelimelere baktım yağ markası yazmıyor. Ama benim aracın şoför kapısının direğinde bi etiket vardı onun üzerinde Castrol yazıyordu ordan dedim Castrol kullanıyorlar diye.Hocam faturada neden castrol yazmıyor? Almanca bilmediğimizden bişey anlamıyoruz
Hocam faturada neden castrol yazmıyor? Almanca bilmediğimizden bişey anlamıyoruz
Kapı kilit mekanizmasından hiç bahsetmediler hocam, hani onada bakıcaz vs. Ama eğer baktılarsa bi ara ben kapı kilitleme sigortasını yanlış takmıştım araç sürüş halinde otomatik kilitleme yapamıyordu. Vagcom'da hata olarak gördülerse bakmış olabilirler...Bu arada yaptğım kodlamalar ile ilgilidehiç birşey söylemediler,ya fark etmediler yada hiç bakmadılar.@Recep Gül iş emrinin ikinci sayfasında yazıyordur muhtemelen. Ayrıca bakım harici kapı kilit mekanizmasi vs. de yazıyor yanlış anlamadıysam.