@ali_burkay Aracınızın şu anki durumunda eğer Bluetooth var ise ve aktif kullanabiliyorsanız mikrofonda otomatikman vardır. CarPlay yok anladığım kadarı ile. 6.5" yada 8" ünite takabilirsiniz. Bileşen koruma kalktığı zaman, bluetooth'u geri çağıracak ODIS üzerinden bileşen koruma kaldıran arkadaş.
App Connect olayı ise bambaşka. Eğer şasi numaranıza AppConnect özelliği işli ise servisten alacağınız kod ile aktivasyon yapabilirsiniz. Eğer yok ise farklı yöntemler ile yapanlar mevcut. Anahtar crack yapanlar var şasi no crackliyor böylelikle cihazı aktif hale getirebiliyor. ODIS yönetici şifresi olan bir yer var zaten Türkiye'de bu arkadaşlar SWaP kodlarını değiştirerek, şasinize AppConnect işleyebiliyor. Bu şekilde crack'leme işlemi yapıyor. Tabiki anahtar crack'leme işlemine göre daha pahalı ama daha güvenilir bence.
Sonuç olarak evet 6.5 Highline veya 8" Highline cihazınızı aracınıza takabilirsiniz.
8" Maliyet kabaca şöyle:
2500-3000 TL arası MIB2 Cihaz + Torpido Ünitesi + Çerçeve
200-400 TL arası ODIS Bileşen Koruma Kaldırması
550-1200 TL arası AppConnect Aktivasyonu
250-400 TL Torpido (Torpido'da CD Changer desteği var ise değiştirmenize gerek yok, söylediğim şey CD Changer desteği olmayan araçlar için)
Geçenlerde bir Instagram sayfasında görüp sormuştum, herşeyi kendileri yapacağı için Montaj dahil 3500 TL demişlerdi 8" için (torpido hariç). Fiyatları borsa gibi oynuyor takip edemiyorum. Kabaca giderler bunlar ama.
Edit: Şasi numaranıza AppConnect özelliği var ama pasif ise de illa servisten almanıza gerek yok, yine crack işlemlerini uygulayabilirsiniz. Ben orjinal olması açısından öyle yazdım.