Form dan @CemKKonuya yıllar sonra yazıyorum ama bende aynı işlemi yapıcam. Bileşen koruma nasıl kaldırılır? Bilgisi olan var mı?
O yapiyor
Form dan @CemKKonuya yıllar sonra yazıyorum ama bende aynı işlemi yapıcam. Bileşen koruma nasıl kaldırılır? Bilgisi olan var mı?
Hocam bende Vas 5054 var. Bende Mersin’deyimEvet mersindeyim araştırıp yazayım size
Hocam benim carplay da gitti usb taktıgımda app connect baglantı kesildi hatası verdi üst üste denedim simdi kabloyu takıyorum carplay çalışmıyorHocam bende Vas 5054 var. Bende Mersin’deyim
Müsait bir zamanda bakabiliriz hocamHocam benim carplay da gitti usb taktıgımda app connect baglantı kesildi hatası verdi üst üste denedim simdi kabloyu takıyorum carplay çalışmıyor
Ne zaman olursunuzMüsait bir zamanda bakabiliriz hocam
Çarşaba günü bakabilirimNe zaman olursunuz
Carplay oldu ama bu seferde geri görüş siyah ekran oldu hocamÇarşaba günü bakabilirim
bilgisayar ile baktınız mı hangi arızaları veriyorCarplay oldu ama bu seferde geri görüş siyah ekran oldu hocam
Anlamıyorum hocam ya bakmayıbilgisayar ile baktınız mı hangi arızaları veriyor
merhaba 3Q0 035 866 C ünite ile sonu 864 ve 874 ile biten üniteler arasındaki fark nedir, navigasyonlu üniteye geçeceğim hangisini tavsiye edersiniz
Crackli istemiyorumHepsi ayni hocam
864c crackli isterseniz elimde mevcut orjinal navi karti ile crackli 16.000 tl