karakuyu32
Üye
Hocam türkçe halini gösteren video ardından stop edip tekrar çalıştırınca türkçe olan kadranın videosunu paylaşır mısınız bende sipariş vereceğim o zaman
Hocam hayırlı olsun. Çerçeve rengi piano black dimi, herhangi bir renk uyumsuzluğu yok dimi. Bazı satıcıların çerçevesi daha açık tonda siyah oluyorda o yüzden sordum@Golf54 AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
https://s.click.aliexpress.com/e/LRGJqPYJ1. 10 günde geldi gümrüğe takılmadı
Ekli dosyayı görüntüle 17463
Vardır hocam, yoksa da özel siparişle getirtilir. Fiyatı da ona göre olacaktır.Su anda YETKILI SERVISLERDE Golf 7 ler icin satilan discover pro ,mib 2 veya yeni nesil (golf 7.5 )multimedya var mi?
Hocam bende Türkçe yaptığımda dönüyor tekrar İngilizce'ye.@karakuyu32 yooo kesinlikle dönmüyor bende
Montaj çok basit hocam. Youtube da teyp sökme videoları var. Onları izleyebilirsiniz. Radyo dönüşüm kablosu yoksa anten çekmez dolayısıyla radyoyu kullanamazsınız. Benim aldığım eski tip 6.5 inçlik carplay li cihaz için Kodlama gerekmiyordu. Direksiyondaki telefon tuşu da takar takmaz aktif olmuştu.teypten alan arkadaşlar, montajı nasıl yaptınız ? bu radyo dönüşüm kablosu olayını anlamadım. eğer o kablo yoksa teybi kullanamaz mıyız ? birde montaj haricinde herhangi bir kodlama gerekli mi ? direksiyondaki telefon tuşu çalışıyor mu ?
Hocam bende almak istiyorum ürün orjinal ürün mü. Araç 2015 comfort uyar mı cd çalar nasıl oluyor. Ürün özellikleri nedir.[mention=4994]Golf54[/mention]
/monthly_2018_10/BBBCFF84-EA0D-4EC5-8AF2-F0B4C2792541.thumb.png.e22dade9709ba0a971fe4e76c17387ad.png
hocam ben sağ taraftaki yeni tip cihazdan sipariş verdim. kullananlar yeninin daha iyi olduğunu söylüyor. bu sizin gösterdiğiniz satıcıdan aldım.Ekli dosyayı görüntüle 17578Ekli dosyayı görüntüle 17579. Arasındaki fark nedir. Hangisi almalıyım. Şimdiden teşekkür ederim
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk