Aliexpresste pazarlık yapma diye youtube da aratırsanız karşınıza videolar çıkacaktır. Ödeme ekranına geldiğinizde kredi kartı bilgilerinize gireceğiniz yerde ödemeyi erteleme gibi bi seçenek olmalı. O sırada satıcılar indirim yaparlar. Ödeme yapıldıktan sonra değil ödeme yapılmadan indirim yapılıyor yani. yine dispute açıp talep de bulunun hocam.hocam pazarlık yaptım toplam 100 dolara anlaştım. satıcıya şimdi ne yapacam dedim, siparişi verdikten sonra ben fiyat ayarlaması yapıcam dedi. siparişi verdim herhangi birşey yapmadı mesajlara da cevap vermiyor artık. ürün elime ulaştıktan sonra dispute açıcam. bana ürün 107 dolara geldi. 1 dolar mağaza kuponu, 4 dolar da yeni kullanıcı kuponu vardı.
maalesef o ayrıntıyı bilemediğim için ödemeyi yapmış bulundum. mesajlaşmaların fotolarını ekleyip dispute açıp şansımı deneyeceğim.Aliexpresste pazarlık yapma diye youtube da aratırsanız karşınıza videolar çıkacaktır. Ödeme ekranına geldiğinizde kredi kartı bilgilerinize gireceğiniz yerde ödemeyi erteleme gibi bi seçenek olmalı. O sırada satıcılar indirim yaparlar. Ödeme yapıldıktan sonra değil ödeme yapılmadan indirim yapılıyor yani. yine dispute açıp talep de bulunun hocam.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fiyat üzerinde 100 dolar diye anlaştığınızı mesajlarda belirtmişse fazlasını geri alırsınız. Aliexpress bu tur konularda hep alıcıdan yana oluyor haklıysanız . Hiç affetmiyorlar.maalesef o ayrıntıyı bilemediğim için ödemeyi yapmış bulundum. mesajlaşmaların fotolarını ekleyip dispute açıp şansımı deneyeceğim.
anahtar kontakta iken airbag soketini söktünüz herhalde. kablo ile bağlanıp silmeniz gerekli hatayı.aldığım ürün elime ulaştı montajı da yaptım. ancak montaj sonrası airbag hatası verdi. sizde de olmuşmuy du ?
Evet soketleri sökerken anahtar kontakdaydı. Arkadaşa sildireyim o zaman. Sağolun hocam. Birde montajı yaparken pinlerin girmesi gereken yerlerde küçük metal aparatlar var bir kaçtanesi içeriye düştü herhangi bir sıkıntı yaratır mıanahtar kontakta iken airbag soketini söktünüz herhalde. kablo ile bağlanıp silmeniz gerekli hatayı.
hocam güzel olmuş güle güle kullanın.Evet soketleri sökerken anahtar kontakdaydı. Arkadaşa sildireyim o zaman. Sağolun hocam. Birde montajı yaparken pinlerin girmesi gereken yerlerde küçük metal aparatlar var bir kaçtanesi içeriye düştü herhangi bir sıkıntı yaratır mı
Sıkıntı yaratmaz ama ses yaratabilir bi ihtimal.Evet soketleri sökerken anahtar kontakdaydı. Arkadaşa sildireyim o zaman. Sağolun hocam. Birde montajı yaparken pinlerin girmesi gereken yerlerde küçük metal aparatlar var bir kaçtanesi içeriye düştü herhangi bir sıkıntı yaratır mı
Teşekkür ederim hocamhocam güzel olmuş güle güle kullanın.
Sıkıntı olmasında hocam, ilk izlenim olarak ses yapmadıSıkıntı yaratmaz ama ses yaratabilir bi ihtimal.