Zubizu indirimli fiyatını sorun aracın yaşına göre (işçilik ve yedek parçada) %15-30 arası indirim yapıyorlar ama yedek parçadaki eleman fiyat verirken bunu hesaba katmaz.!! https://binekarac.vw.com.tr/tr/kampanyalar/Zubizu-Servis-Kampanyasi.html@forzaGilles henüz servise sormadım hocam. Altı üstü bir plastik parça bulurum diye düşündüm ama bulamazsam mecburen servise soracağım.
Sadece dişliyi satmazlar sanmıyorum@forzaGilles tamam hocam sadece dişliyi satarlar mı bilmiyorum ama bir uğrayacağım mecburen.
Ayni parcayi aratin aliexpress te bulabilirsiniz parca numarasiyla ben almistim daha once linkini hatirlamiyorum ama bulabilirsiniz aliexoresste[mention=520]forzaGilles[/mention] Evet sadece dişli satmıyorlarmış ve sadece parça ücreti serviste 600 küsür lira dedi. Sağ tarafı soğuğa çevirdim zaten. Kalsın öyle malum durumlardan dolayı o kadar para veremeyeceğim bir dişliye. Eğer bulursam mutlaka çoğalttıracağım ama. Herkeste var bu kronik arıza.
Super[mention=19014]alicem089[/mention] hocam dişli temin ettim ben yakında gelecek. Çin ile iş yapan bir arkadaşım sağolsun 1 aydır araştırmış parçanın resmini falan attım bulmuş oradan ödemesini yapıp kargolattırmış. 10 adet sipariş verdim gelince haber veririm size de.
@strayder Hocam eğer var ise ben de rica edeceğim.Super
Fiyati belli mi hocam
Sağ sol icin yedek bende alabilirim eger fazla ise 2 adet