forzaGilles
Moderatör
- İsim
- Ali
- Araç
- Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic
Sayın hocam gece aydınlatmasının olduğu sokaklarda veya yollarda adaptif özelliğini anlamanız biraz güç tür., bunun için karanlık yollarda deneme yaparsanız daha iyi anlayabilir görebilirsiniz., hız değişikliklerine göre aydınlatmanın değiştiğini fark etmeniz gerekir., 10km ve üzeri hızlarda mercekler direksiyon hareketine göre sağa-sola döner/dönmesi gerekir., 40km'ye kadar sokak dönüşlerinde ilave olarak farların içine entegre statik halojen farlar yanar., hız arttıkça daha uzağı aydınlatmak için mercekler kendini daha uzağı aydınlatmak için ayarlar vs. Aydınlatmanın zayıf olduğu bir yolda denemenizi öneririm.!Değerli hocam far konusunda baya bilgili olduğun icin sana sormak istedim, bu adaptif farlar ile ilgili bir tablo paylaşmıştınız 7 farklı modda yandığı kavşak modu falan ben bunları hissedemedim tek hissettiğim farların döndüğü hatta hissettiğim değil gördüğüm desem daha doğru olacak @forzaGilles
Sistemin doğru çalıştığını çek etmek için farları yakın ve araç ilk çalışmada aydınlatma sırasıyla önce aşşağı iner, devamında sağ-sol yapar, sonra yukarı çıkar., (aşşağıdaki videoları izleyin)
sistem örnek şemadaki gibi çalışır;
Moderatör tarafında düzenlendi: