Çok teşekkür ederim , şunu unutmayin başlamak bitirmenin yarısıdır yardım içinde hazırım dilediğiniz vakit yazabilirsiniz @ayb@forjust1day gercekten tebrik ederim cok guzel olmus cok emek istiyo ya umarim basarabilirim
Çok teşekkür ederim , şunu unutmayin başlamak bitirmenin yarısıdır yardım içinde hazırım dilediğiniz vakit yazabilirsiniz @ayb@forjust1day gercekten tebrik ederim cok guzel olmus cok emek istiyo ya umarim basarabilirim
Ne zaman isterseniz memnuniyet ile yardımcı olurum@forjust1day zamani gelince tekrar sizi rahatsiz ederim o zaman
merhaba çift u led konusunda yardımcı olabilirim.kendi aracımda vardı araç değişikliği yaparken söktürdüm çünkü herkes çift u ledin değirini bilmiyor maalesef. şu anda çift uled lerim istanbulda apo ustada bıraktım. bütün parçaları hazır .sadece montaj olucak.zaten apo ustada bu konunun uzmanı.eğer düşünürseniz herkonuda yardımcı olabilirim telefon numaram 5323638105 ..
Merhaba, fiyat nedir acaba ve Tuna Hocamın dediği gibi her şeyi tam mı beyinler felan?merhaba çift u led konusunda yardımcı olabilirim.kendi aracımda vardı araç değişikliği yaparken söktürdüm çünkü herkes çift u ledin değirini bilmiyor maalesef. şu anda çift uled lerim istanbulda apo ustada bıraktım. bütün parçaları hazır .sadece montaj olucak.zaten apo ustada bu konunun uzmanı.eğer düşünürseniz herkonuda yardımcı olabilirim telefon numaram 5323638105 ..
Baya ciddi rakam tutmuş hocam , sadece farlar mi yoksa bcm gateway falan degistirdinizmi @Kanaryaçift u led orijinal ekiman parçasıdır. zamanınında bana maliyeti 7000tl civarına mal olmuştu.
Basic xenondan gecmek icin tam dolu UU farlar ve afl beyni yeterli , 2 adet afs 4 adet led güç modülü 2 adet xenon beyni ve 2 adet xenon ampül, basic xenon uzerindeki xenon beyni ve ampulleri UU fara geciriyorlar hocam,araç golf higlyne di. farlar basic xenon far vardı.çift u led çevrildi bu nun için afs beyni altı adet farın üzerindeki beyinler. 2 adet çift u led far grubu falan değişti. ama tam teknik bilgiyi apo usta verebilir.
Apo ustami iyi tanirim benim farlarida orda montajladik hocam yakın zamanda gidersem bende çekerim fotolarını@Kanaryahocam farları çok 4 veya 5 ay gibi kısa bir süre kullandım ürünü apo usta istanbulda söktürdüm belki bilirsiniz bu konuda bilinen iyi bir ustadır. ayrıca istanbulda daha kolay değerlendirilir diye onun dükkanında baraktım bende eski fotolarını bulabilirsem yayınlarım. ürün yeni en ufak bir çizik yok buna emin olabilirsiniz apo ustadan fotolarını isterim daha olmaz ise.