Abi ona katılıyorum bak ayna kapağını siyah aldık taktık geçen gün inan bambaşka geliyor insanın gözüne@yusufacs önemli olan değer değil birde gidip full opsiyonlu highline alırsın ama bir şeyleri kendi taktığın kadar zevk alamazsın o araçtan Yusuf hocam
@murat644 Hocam yine de Sıfır Highline’ın da havası ayrı. 'Abi ona katılıyorum bak ayna kapağını siyah aldık taktık geçen gün inan bambaşka geliyor insanın gözüne
Off
Maşallah hocam :'( :'(
Basic farlar ampül takarak kullanamazsınız selektör nasil yapacaksınız?merhaba bişey sormak istiyorumda basic zenon farları sadece ampül ilede kullanılıyormuş bu şekilde iyi bir aydınlatma sunarmı sizce ben sadece görsel amaçlı en azından basix zenon olmasını istiyorumda ve beyinsiz olan xenonlar farlar baya hesaplı olacak sadece ampül takarak en azından normal bir aydınlatma alabilirmiyim yada mercek içine led ampül takarak
8D Malum siteden bakıyorum sürekli hocam. Farları alsak gerisi gelir asıl onlar önemli. &:Evet hocam farlar çıkma ama 2016 üretimi cok temiz denk geldi ,
Macera başlıyor o zaman tiguan parça kodlarını bilsem yardımcı olurdum ama hicbir fikrim yok açıkcası, muhtemelen bcm gateway değişecek, highline bir tiguan bulunursa autoscan yapılıp tüm parçaları çekeriz, ona göre araştırma yaparız, ama bu farlar acayip pahalıdır baştan söyleyim @yer_ucagi_34
İlgi ve yardımlarınız için çok sağolun hocam. Ama 5 bin çokmuş ya. 8DUfak hızlı bir araştırma yaptım far kodlari
5NB941113A / 5NB941114A
cikmalari Yurtdisi 5bin tl civarında