O zaman beni güzel kandırmışlar Benim aracımda ön kaput hariç seramik kaplama var; önde de tam boy kaput filmi var Bana böyle dediler@Golf835 neden? çekenler var
O zaman beni güzel kandırmışlar Benim aracımda ön kaput hariç seramik kaplama var; önde de tam boy kaput filmi var Bana böyle dediler@Golf835 neden? çekenler var
1 yil 1 ay oldu. Arabayi aldigimda seramik uygulamasi yapilmisti. Neyi 2 yilda bir yenilemek gerek ?[mention=1023]Golf835[/mention] Peki kaç yıl oldu yaptıralı. Film çektirirken c180 kaput koruma filmi vardı. Sökerken vernik geldi resmen. 2 yılda 1 yenileme öneriliyor.
Hocam aşağıdaki ürün seramik kaplama yapılmış araçlar için çok iyi bir seçenek@AdanaDetailing valet pro nun hem elde yıkama hem makina için hangisini alalım.
Belki kendileride bilmiyordu .O zaman beni güzel kandırmışlar Benim aracımda ön kaput hariç seramik kaplama var; önde de tam boy kaput filmi var Bana böyle dediler
Güven bey fikirlerime değer verdiğiniz içi teşekkürler .@AdanaDetailing kurumsalda sahibi bizzat kendisi yapıyor seramik kaplamayı ve yaklaşık 2 senedir tanıyorum inan iş yetiştiremiyor bazen ve işini çok seviyor o kadarki kendim 2k boya korumada başında bekledim o yüzden güvensekte yaptırmayayım mı bir nevi zaten arkadaşta olduk dedimya fikirleriniz önemli herhangi bir şey olsa anında yapıyor.