- İsim
- Mustafa Kemal
Mercekler bi-xenon hocam ve evet kayan led yapmıyorlarmış@Alperen099 @fcsrnhocam baksın bir, ayrıca bu kayan led gibi durmuyor. Satıcıya bi-zenon mercek olup olmadığını sorarmısınız?
onu şuan siz söyleyince fark ettim yarın gittiğimde soracağım hocam , bu bi sorun oluşturur mu ?@Beşiktaş1903 @Alperen099
Mercekler bi-xenon gibi gördüm ama emin değilim.
Videoya göre sağ farın küçük u ledinde sorun var tam sönmüyor. Birinde daha görmüştüm bunu.
bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum@fcsrn peki hocam kayan led + bi-zenon varmı? yoksa ya kayan ledden yada bi-zenondanmı vazgeçmek gerekiyor?
Ben de bulamadım...Böyle bir şey varsa çok saçma bence , Satıcılara baktım ya kayan led var yada bi-zenon ikisinin olduğu bulamadım henüz
Arkadaşım da u led değil ama S far var, melek far diye de geçiyo. Hem mercekler bi-xenon hem sinyaller kayan sinyal. Ama dediğiniz gibi u ledde henüz görmedim ikisi beraber.Böyle bir şey varsa çok saçma bence , Satıcılara baktım ya kayan led var yada bi-zenon ikisinin olduğu bulamadım henüz
Mercekler bi-xenon olmadığı için uzun farların aydınlatması zayıf kalabilirben bulamadim zamaninda o yuzden led+kayan sectim kayan sinyal ilk sirada geliyo
Sorun olur mu bilmem ama çirkin durduğu kesin. Bence.onu şuan siz söyleyince fark ettim yarın gittiğimde soracağım hocam , bu bi sorun oluşturur mu ?
Katılıyorum, yarın gittiğimde soracağım buna bi çözüm bulsunlar ben de böyle istemem. Dikkatiniz için teşekkürlerfcsrn dedi:Sorun olur mu bilmem ama çirkin durduğu kesin. Bence.
Gitti gidiyor da bir satıcı öyle olan var ama 1900 tl dediKatılıyorum, yarın gittiğimde soracağım buna bi çözüm bulsunlar ben de böyle istemem. Dikkatiniz için teşekkürler [emoji4]
@dgn hocam bende basic zenon var merceklerde lekelenmeler başlamış u led geçiş gene de mantıksız mi olur