- İsim
- Mustafa Kemal
Arkadaşlar uzun ve yorucu replika ön far montajından sonra @fcsrn hocamın arkadaşlarda led stop var alırmısın demesi ile başlayan hikayeyi montaj aşamaları ile burada paylaşmaya çalışacağım, Ayrıca farların durumunu öğrenmek için @forjust1day hocamın devreye girmesi ile @İlker34 arkadaşımızı arayarak apo ustada bulan farların durumuna bakmak için gitti kendim için alırım bunları onayını verince , (Ayrıca çok çok teşekkür ediyorum ) ücretini havale yaptım sağ olsun satıcı 2 saat içinde kargo yaptı. Ürünün gelmesini bekliyorum, Zor olan montaj Eren sağ olsun ben yaparım dedi ama nasıl nerede ? Ankara mangal buluşması diye sözleştik ama hem bukadar sık Ankaraya gitmek istemiyorum ve buluşma topiği çok sessiz olmayacak gibi , Bu durumda stoplarla baş başa kalabilirim şu an youtube üniversitesinde derslere çalışıyorum , gözüm henüz kesmedi , bir ihtimal Ankaraya yolum düşmesi lazım zayıf ihtimal gerisin geri satmak, Cesaretimi topalarsam geçen seramik kaplama yaparken dükkan kiraladığım gibi sanayide dükkan kiralayıp videoya baka baka yapmak. Bol bol resim çekebilirsem güzel olacak, Bir sonraki isteğim hafif homurdayan egzoz ve final clup sport jant olacak. Sevgiler Saygılar
Arkadaşlar montajı akşam bitirdim, Tabi bmc'den hat çekmedim sadece sök tak bu hali ile bile çok güzel oldu @forjust1day daha ne duruyorsun tak şunları artık dedi, çok sağ olsun defalarca aradım sordum, Teşekkürler tekrar tekrar
Arkadaşlar montajı akşam bitirdim, Tabi bmc'den hat çekmedim sadece sök tak bu hali ile bile çok güzel oldu @forjust1day daha ne duruyorsun tak şunları artık dedi, çok sağ olsun defalarca aradım sordum, Teşekkürler tekrar tekrar
Moderatör tarafında düzenlendi: