- İsim
- Mustafa Kemal
Hocam siz İstanbul’da olacaktınız direk Stop’ları takar oradan Cadde’ye geçerdik. Milletin gözü araba görürdü. '@yer_ucagi_34 parası bir dert bulması bir dert ama çok yakışıyor hocam s=s16
hocam ferrariler altında ezilir İstanbul'da s=s16Hocam siz İstanbul’da olacaktınız direk Stop’ları takar oradan Cadde’ye geçerdik. Milletin gözü araba görürdü. '
Sizin LED Stoplu Canavar varken Ferrari de neymiş hocam.hocam ferrariler altında ezilir İstanbul'da s=s16
Ben yine unuttum. Pinlerin linkini yolluyorum. Kusura bakmayın.bcm den hat çekme olayını ve gerekli pinleri nasıl alabilecegimizi bi arkadaş anlatsa çok makbule gecer
Sent from my HUAWEI G7-L01 using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
gerçek adı nedir hocam kablonunServiste 1 adet kablo 40 TL. Başka bir yerden bulabileceğimizi sanmıyorum. Adama anlatana kadar canım çıktı zaten şu kabloyu.
eren hocam stoplara giren pinleri kendimiz mi uyarlayalım, bide bcm den 3 kablo mu gelmesi gerekServiste 1 adet kablo 40 TL. Başka bir yerden bulabileceğimizi sanmıyorum. Adama anlatana kadar canım çıktı zaten şu kabloyu.
Hocam önemli olan kablo değil ucunda ki pin. Bu kablolar gelince ortadan kesip yeteri kadar uzunlukta ek yapıp BCM-Stop arası hattını yapıyoruz zaten, yoksa bu uzunlukta kablo bi işimize yaramaz.gerçek adı nedir hocam kablonun
Stoplara giren pinle, bcm ye giren pin aynı zaten. Bu kablonun ucunda ki pinlerden 6 tane olsa yeterli.eren hocam stoplara giren pinleri kendimiz mi uyarlayalım, bide bcm den 3 kablo mu gelmesi gerek
Sent from my HUAWEI G7-L01 using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk