kdr.ndr
Üye
- İsim
- Abdulkadir
- Araç
- Golf 7 1.2 comfortline
@enessuzen 1. Pin ile 4. Arasına bir köprü yapmanız yeterli.
Teşekkür ederim hocam dış stobun soketinde 3 kablo var 1. Kaplodan boş olan 4. Kanala yeni pin alarak kablo çekecem doğru mu anladım@enessuzen 1. Pin ile 4. Arasına bir köprü yapmanız yeterli.
@leonis burda mevcut bilgisiBen yine unuttum. Pinlerin linkini yolluyorum. Kusura bakmayın.
Link burada.
Bcm den hat alarak komple orjinal yapacaksanız montajı 6 adet, yani 3 kablo yeterli. Bir siparişte 2 tane geliyor zaten 2 adet alın 4 kablo gelsin yedekte durur artanlar.
https://tr.aliexpress.com/item/2Pcs...32664686123.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.nd4Fwn
Teşekkür ederim hallettik hocamEvet öyle yaparsınız, ya da farı sökün, far tarafında 4 kablo var 1. ve 4. kabloları birbirine köprü yapın, daha basit ama biraz kablolar kısa.
Bu uygulamayı bagaj üstü ve çamurlukta ki sinyalin aynı anda sinyal vermesi için mi yapıyoruz ?Teşekkür ederim hocam dış stobun soketinde 3 kablo var 1. Kaplodan boş olan 4. Kanala yeni pin alarak kablo çekecem doğru mu anladım
Aynenn bunun icin yapilyorBu uygulamayı bagaj üstü ve çamurlukta ki sinyalin aynı anda sinyal vermesi için mi yapıyoruz ?
Hocam detay verebilir misiniz sadece dış çamurlukta ki stop soketinin 1 ve 4. soketlerini mi birleştiriyoruz? Resim vs bir imkan varmı şimdiden teşekkürler.Aynenn bunun icin yapilyor
Hocam çok teşekkürler çok soru sordum ama hakkınızı helal edin, son olarak iki taraflı ic dış sinyallerin yanması için tabloda gösterilen 1-4 bağlantısının dışında diğer tüm bağlantıları yapmam gerekir mi tüm stop ve fren park vs yanıyor bende sadece sinyali tek dış yanıyor, ve denilen kodlamalari da yapmalıyım.Detay asagida