- İsim
- Ömer
Değerli hocam; öncelikle konuma gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkürler.@yer_ucagi_34 hocam yeni polo'nun güvenlik donanımlarıyla ilgili eleştriler dolaşıyor nette. sadece 2 hava yastığı olduğunu söylüyorlar, highline donanımda bile. doğruluk payı var mı?
euro-ncap'ta test edilenler avrupada satılan ve güvenlik anlamında dolu olanlarmış yorumlara göre.
eğer türkiyeye sadece 2 hava yastığı ile geliyorsa, boyutun ve kalitenin benim gözümde değeri ikinci plana düşer. bu kadar temel donanımda kesintiye gidilmişse şayet görmediğimiz parçalarda, yerlerde nelerden çalınmıştır kimbilir.
Yeni Polo’da Ön 2 hava yastığı ve perde hava yastıkları bulunuyor. Bunları VW gibi sayarsak 4 adet, Toyota gibi sayarsak 6 adet havayastığı olmuş oluyor.
Golf’ten eksik olarak koltuklardaki hava yastıkları bulunmuyor.
@asdfg112Düzeltme: sizin için baktım şimdi dediğiniz gibi standart donanımda 2 hava yastığı bulunuyor. Benim bindiklerimde galiba opsiyonel olarak alınmış diğerleri.
Fakat şöyle bir durum var Polo gibi araçlar genellikle tek kişi kullanıldığından dolayı çok büyük bir güvenlik zaafiyeti de arz etmiyor benim fikrimce.
Moderatör tarafında düzenlendi: