Hocam 5 yıldız alamayan çok az araç kaldı diye biliyorum .@forjust1day sanırım buna rağmen encap güvenlik testinde 5 yıldız almayı başarmış gibi?
Hocam 5 yıldız alamayan çok az araç kaldı diye biliyorum .@forjust1day sanırım buna rağmen encap güvenlik testinde 5 yıldız almayı başarmış gibi?
Mk6 Golf 'ler bile kolayca satılabiliyorken., Aracın en çok tutulan kasasının elinizde patlamasının mümkünatı yok., Yeni Polo düşünüyorsanız active info display (hayalet gösterge) yerine Led farlı olan araç bakmanız yararınıza olacaktır., Polo 'nun hayalet ekranı "özellik olarak" Golf veya Passat 'taki gibi çeşitlilik sunmamaktadır., biraz kırpılmış bir ekrandan ibaret., Yeni Polo düşünenlerin opsiyon olarak Led farı ilk sıraya koymasını öneririm., Led far (led stoplardan bahsetmiyorum) aracın karekterini tamamen değiştiriyor daha da önemlisi daha iyi aydınlatma sağlıyor., Ancak şu da unutulmamalı Yeni Polo her nekadar çok iyi araç olsa da Golf ile karşılaştırmak çok yanlış bir yaklaşım olacaktır., Evet yeni polo 'da kalite anlamında oldukça fazla iyileştirmeler yapıldı ancak bu MK7 'yi bir kenara bırakın MK6 Golf ile bile kalite anlamında yarışcak düzeyde değildir..Ben çok hız yapan birisi değilim. Maks 120 yapıyorum otobanda istanbulda vs. Yalıtımda kimisi saatte 100km gidiyorum eski poloya göre daha iyi diyor kimisi golfle kıyaslıyor. Yeni golf bence 2020 sonunda geldiğinde bu yeni aldığım golf elimde patlar mı onun düşüncesi var sonuçta artıkcherkes eski kasa diye elden çıkarmaya başladı. Bense gidip yeni alacağım gibi olacak. Tabi son senesi olduğundan uygun fiyata sıfır bulabiliyorum dediğiniz gibi sunrooflu golf alıp sonrasına da bakılabilir. Ama satarken 1.5 kasa eskimiş şekilde satarsam da değer kaybı yaşayabilirim? A3 kullanmayalı 2 sene oldu. Unuttum artık sürüş keyfini. Ara sıra seat arona kullanıyorum o kadar.
Ülkemiz aynı anda 4 mevsimi yaşayabileceğimiz cennet bir ülke., Ama Avrupa'da böyle değil., Avrupa'nın %80 'ni sürekli kapalı bulutlu., yağmurlu., Avrupa'da insanlar güneşi görünce soğuk-kış demeden güneşlenmeye çayırlara gidiyor., Adamlar insanların sürekli karanlık, bulutlu, kapalı havanın olumsuz ruh etkilerinden biraz olsun kurtulmak için icat ediyorlar.., Ama bizim insanımız sanki hiç güneş görmeyen bir ülkede yaşıyormuşuz gibi sunroof tercih eder.. Klimanın sadece E ve F segmenti lüks araçlarda opsiyonel olarak sunulduğu dönemlerde olsaydık sunroof önem kazanabilirdi.., Aynen dediğiniz gibi bence de; 1 ön Led far 3 sunroof eder..@forzaGilles
İlk defa LED farı göklere çıkartan önemini belirten birini gördüm
Bana göre 1 önled far 3 sunroof eder.
Görünüm zaten misli estetik katıyor. Birde aydınlatma kalitesiyle olay çok gerekli aslında