Bence gerek yok hocam. Dediğim gibi 700-800 lira verip yeni cihaz alın, aracı satarken vs isterseniz o cihazı da satarsınız ayrıca. En kötü aldığınız fiyata satılır, aranan cihazlar bunlar.@AhmetCakmak aynen hocam ben bir umut belki ucuz yollu bir çözüm müdür acaba diye şansımı denedim ama maalesef
@Musaaksoy Kendi kullandığımız 2 araca uygulama gerçekleştirdik konuda da fotoğrafları mevcut.Bu konu böyle kaldı mı yoksa bir yere vardı mı ?
Aradan 1 sene geçmiş, herhalde bu zamanda gerekli araç, cihaz ve vakit bir araya gelmiştir diye ümit ediyorum
Sonuç olarak sizin araca oldu mu hocam ?Herkese merhabalar, yeni konuma hoşgeldiniz. Bu sefer farklı bir konu ile karşınızdayım. s=bigstar
Bilgisayar alanında duayen diyebileceğimiz Değerli @yusufacs hocam kendi aracına uygulamış bunu. Israrla nasıl yaptığını sormama rağmen söylemiyor. Daha önceden @yusuf hocam da yapmıştı fakat iPhone’da ve böyle yatay şekilde komple telefon ekranını yansıtmayı ilk defa görüyorum. Ayrıca bunu fabrika çıkışlı 5” ekrana yapmış olduğunu yine ilk defa görüyorum.
Benim araca da yapacağına söz verdi, sabırsızlıkla bekliyorum. Benim araca yaparken detaylı foto video atmaya çalışırım. acıktım @silvershadow @Nfk @caglar_61@xentus @fcsrn @Ender @Alperen099
Ekli dosyayı görüntüle 15037
@Jesi Hocamızın aracına da uygulamamızı gerçekleştirdik. 6.5” ekrana yaptığımız ilk uygulama oldu aynı zamanda.
Ekli dosyayı görüntüle 17755
@kralmali bu tweak ı ücretsiz edinemiyoruz sanırım değil mi
hocam aşağıdaki siteden jailbreak nasıl yapılır tweak nedir vs bir bakın detaylı videolu anlatımlar var.@yer_ucagi_34 anlatım yapabilirseniz bizler de faydalanabiliriz açıkcası hocam