karakuyu32
Üye
Bu iş sadece yazılım ile mi oluyor yoksa arada herhangi bir aktarım kablosu veya medya sistemine ek bir modem ile mi yapılıyor.Herkese merhabalar, yeni konuma hoşgeldiniz. Bu sefer farklı bir konu ile karşınızdayım. s=bigstar
Bilgisayar alanında duayen diyebileceğimiz Değerli @yusufacs hocam kendi aracına uygulamış bunu. Israrla nasıl yaptığını sormama rağmen söylemiyor. Daha önceden @yusuf hocam da yapmıştı fakat iPhone’da ve böyle yatay şekilde komple telefon ekranını yansıtmayı ilk defa görüyorum. Ayrıca bunu fabrika çıkışlı 5” ekrana yapmış olduğunu yine ilk defa görüyorum.
Benim araca da yapacağına söz verdi, sabırsızlıkla bekliyorum. Benim araca yaparken detaylı foto video atmaya çalışırım. acıktım @silvershadow @Nfk @caglar_61@xentus @fcsrn @Ender @Alperen099
Ekli dosyayı görüntüle 15037
@Jesi Hocamızın aracına da uygulamamızı gerçekleştirdik. 6.5” ekrana yaptığımız ilk uygulama oldu aynı zamanda.
Ekli dosyayı görüntüle 17755
Çinli yeni cihaza 700-800 tl verip geçmek daha iyi bir seçim olabilir hocam.6 dakika önce, Forsss yazdı:
merhaba arkadaşlar benimde aracımda 5" composition color bulunmakta, bir umut acaba bu ünite için carplay + geri görüş kamera uygulamaları acaba mevcut mudur diye dolanırken bu konuya denk geldim maalesef çok uzun zamandır bir cevap gelmemiş, bakınmaya devam ederken aşağıdaki videoyu gördüm mail attım ancak çok astronomik bir rakam söylediler, o kadar astronomik ki direk discover pro ya geçebilirsiniz. Sanırım bu cihaza bir arayüz yada içine bir parça takmadan bu tür uygulamalar imkansız.