creative
Yeni Üye
- İsim
- mert cihangir
Hocam 1. olayın sebebi Comfortline’ı Sürüş konfor paketi ile alınca Highline direksiyonu ile gelmesi. Bundan dolayı o tuşlar fazladan oluyor gibi bir şey.@yer_ucagi_34 Biraz önce bir kaç soru daha sormuştum size de sorayım
1. Sürüş paketi var araçta, direksiyonun solunda bulunan hız sabitleyici ve limitleyici aktif kullanabildim ama direksiyonun sağ tarafında bulunan sesli komut ve telefon işareti galiba aktif değil kullanamıyorum. Burada yazılan bir çok şeyi okudum bluetooth yok araçta, ya da ben bulamadım Telefonla konuşmam için ve müzikleri dinlemem için neler yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
2. Araçta arka park sensörü var ama sadece sesli sensör, görüntü yok. Ya da vardır da ben mi aktif etmeliyim? Ekranda araç şekli çıkan (galiba ops deniliyor) ayrı bir sensör müdür?
@hsynkynk @yer_ucagi_34Hocam 1. olayın sebebi Comfortline’ı Sürüş konfor paketi ile alınca Highline direksiyonu ile gelmesi. Bundan dolayı o tuşlar fazladan oluyor gibi bir şey.
Sonradan ops ve bluetooth olayını ben de bilmiyorum. @forzaGilles Ali hocama da soralım. s=bigstar
8D 8D Ne ilgisi var hocam, anlayamadım. &: