Faydalanır miydi bilmiyorum ama 8 senelik servis bakımında bir dsg parası vermiş olurdu serviseARKADASLAR BIRSEY MERAK EDIYORUM HAZIR KONU ACILMISKEN EGERKI YASAR HOCAM 2010 MODEL ARACINI 2018 YILINA KADAR SERVİSE GETİRSEYDİ SIZCE IYI NIYETTEN FAYDALANIRMIYDI??????
Hocam yanlış anlamayın lütfen bunun sebebini açıklayayım. Servislere gelen müşteriler önce aracı için hatanın ne oldugunu öğrenip fiyat alıyorlardı. Sonrasında fiyatı pahalı bulup özel servislere yöneliyorlardı. Öncesinde yapılan arıza tespit işlemi,işçilik ve giderler müşterinin yanına kar kalıyordu. Servis bunun önüne geçmek için böyle bir uygulama yapıyor. Sizin daimi müşteri olduğunuzu bilseler ya da siz sürekli işlemlerinizi serviste yaptırıyorsanız bu ücreti sizden temin etmezler emin olun.bırak ne olduğuna bakalım dediler sadece bakmaya 250 300 gibi tutar
Bu masrafa girecekseniz + bir de şanzıman yağı ve şanzıman yağ filtresi değiştirin/değişmesi gerekli.Teşekkürler arkadaşlar bi kaç yere sorduruyorum kartal ve bostancıda şanzımancılar varmış, oralarda yaptırıcam artık
bide mekatronik gidince fren debriyaj da değişmesi gerek diyolar bakalım artık mecbur artık bi şekilde yaptırmaya çalışcaz
Yetkiliden fiyat aldınız mı hocam.Merhaba kusura bakmayın yeni girebildiğim in şimdi cevap yazabildim ama siz de çözmüşsünüzdür. Benim araç ertesi gün çalıştı şubat 2019 a kadar. Geçen hafta yine yolda bıraktı vites geçmiyordu. Kavrama değişti beyin kartı tamir oldu sanayide yaptım 4300 tuttu