@Serkanasn ben aracı alrıken 9 bin tl far ödedim ve değdiğini düşünüyorum suan alacak olsam 20 bin tl fark abartılı olabilir..opelin şanzumana fark istememesi normal kullandığı şanzuman kendi kafasına göre takılıyor..
Bu devirde manuel araba garip geliyor bana. Bugün işyerine malzeme getiren Mercedes kamyon bile otomatik, hangi devirde yaşıyoruz.Otomatik kullananlarda manuelcileri anlamıyor!! Tabi..
Vw kampanya yapsa !
1-DSG farkını almıyoruz (manuel fiyatına)
2- On Yıl Dsg Bozulmazlık garantisı
3- 20 yıl hadi bozulursa herşey yine bizden garantisi
4- hadi bi iyilik daha yapalım dsg istemeyene ZF-- 9 ileri şanzıman takıp teslim ediyoruz golfleri deseler (ZF tedarik anlaşması hani olur yaa??)
Bunların hepsini de sunsalar
Benin lafım aynen yine şu olur
Bayiye girip bana bi manuel comfort ver gerisi senin olsun!!!
Devirle ne alakası var bunun?Bu devirde manuel araba garip geliyor bana. Bugün işyerine malzeme getiren Mercedes kamyon bile otomatik, hangi devirde yaşıyoruz.
Sürüş keyfi veren araçlar diye kendiniz de diyorsunuz. Saydığınız araçlar da belli. Ben şehiriçinde kullanıyorum aracımı, otomatik vites klimadan daha büyük bir konfor ekipmanı benim için. Haftasonları bindiğim EP3 Type-R'ım da var, o manuel Fakat onun bile dsg gibi hızlı çalışan bir versiyonu olsa almak isterdim. Keyfi ayrı ama elle dsg hızına yetişmek mümkün değil.@Mriya Sürüş keyfi veren bütün araçlar manuel vitesli olarak satılır halen çoğu yerde, dünyanın birçok yerinde hala m3 m5 gti r golf opc opel honda rs gibi araçlar manuel satılıyor ve talep görüyor, manuel araç sadece a noktasından b noktasına gitmek ve yürümemek için kullanılabilir bayilerin bazı araçların bmw mercedes gibi manuelini getirmemeleri bu araçların otomatiklerinin uretilmedigi anlamına gelmez görevim gereği yurtdışından gelip giden araçları sürekli görüyorum ülkemizde otomatik olarak satılan ve manueli olmayan araçların neredeyse tamamının manuel versiyonları tüm dünyada satılmakta.
İstanbul'da yaşıyorum, hafta içi keyif alınarak araba kullanılabilecek bir yer biliyorsanız bana da söyleyin@Mriya Bende zaten a noktasından b noktasına gitmek isteyenler otomatik alır derken bunu kasdetmiştim, yani araç kullanmaktan keyif almak başka rahat araba kullanmak başka mevzu.