[mention=2834]Nfk[/mention] [mention=980]Jesi[/mention] [mention=4839]arimayacik[/mention] [mention=5087]brave[/mention] [mention=4810]Alperen099[/mention] [mention=4301]havzan[/mention] [mention=4423]DuzboruDownpipe[/mention]
Hocalarım bu konuda o kadar yeme içme konuşuyoruz. Kendi çektiğim videoları atmasam olmaz şimdi buraya. Dün simit katmerin fotoğrafını attım öyle kaldı, yapım aşaması olmadan olur mu hiç ?![]()
https://instagram.com/p/BilnBMKlTqF/
[/URL]
Kahvaltıda katmer efsane ötesi oluyor hocam. Bunu asıl sahurda yemek lazım 2 gün acıktırmaz yeminle. 8Dobaa efsane abi antepli antepli arkadasim var kahvaltida katmer sut sonra dedim ne oluyor bittim ama![]()
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Oyle oyle adamlar efsane abıKahvaltıda katmer efsane ötesi oluyor hocam. Bunu asıl sahurda yemek lazım 2 gün acıktırmaz yeminle.![]()
Daha geçenlerde Ramazan'dan 1 hafta önce gitmeme rağmen yine çok canım çekmeye başladı. Ramazan bitsin yine bir Antep Turu olacak gibi.![]()
Antep'te Akşam Simit dışında bunu bu kadar güzel yapabilen başka hiç bir yer yok.
Sıkıntı yok hocam hepsini ısmarlamak için sabırsızlıkla bekliyorum. &: s=aman@yer_ucagi_34 tatlı hesabın kabarıyor hocam.yazıyorum hepsini bi kenara s=bigstar
Vay vay vay... Böyle güzel bi şehre kısmen batıya göre yakın olduğumuz için şanslıyız@Nfk @Jesi @arimayacik @Alperen099 @havzan @DuzboruDownpipe @brave
Bir de şu çıtırdama sesini de dinleyin.' s=aman Bu videoya oradaki çatal olsam keşke diyen oldu. &:
Gerçekten konumumuz o konuda çok iyi. &:Vay vay vay... Böyle güzel bi şehre kısmen batıya göre yakın olduğumuz için şanslıyızGiden gelen çok oluyor, genelde Ayintap'tan özel istek yaptırıyorum hocam
![]()
Kahvaltı için sabah 5.30 gibi Kaledibi'nde Ciğerci Ali Haydar'a gidilir, 1 ciğer şiş 1 kavurma dürüm yenir.Gerçekten konumumuz o konuda çok iyi. &:
Kahvaltıya Antep’e gitme imkanımız olması büyük avantaj. Instagram’da takipçi çatlatma yanında hediye. &:
Hocam söylediniz merak ettim şimdi. Ramazan sonrası yine bi Antep seyahati kesinleşti gibi. &:Kahvaltı için sabah 5.30 gibi Kaledibi'nde Ciğerci Ali Haydar'a gidilir, 1 ciğer şiş 1 kavurma dürüm yenir.
Sonra hemen yanındaki Antep'in en iyi katmercisi Katmerci Cumaali'ye geçilip katmer yenir.