[mention=2834]Nfk[/mention] [mention=980]Jesi[/mention] [mention=4839]arimayacik[/mention] [mention=5087]brave[/mention] [mention=4810]Alperen099[/mention] [mention=4301]havzan[/mention] [mention=4423]DuzboruDownpipe[/mention]
Hocalarım bu konuda o kadar yeme içme konuşuyoruz. Kendi çektiğim videoları atmasam olmaz şimdi buraya. Dün simit katmerin fotoğrafını attım öyle kaldı, yapım aşaması olmadan olur mu hiç ?
https://instagram.com/p/BilnBMKlTqF/
[/URL]
Kahvaltıda katmer efsane ötesi oluyor hocam. Bunu asıl sahurda yemek lazım 2 gün acıktırmaz yeminle. 8Dobaa efsane abi antepli antepli arkadasim var kahvaltida katmer sut sonra dedim ne oluyor bittim ama
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Oyle oyle adamlar efsane abıKahvaltıda katmer efsane ötesi oluyor hocam. Bunu asıl sahurda yemek lazım 2 gün acıktırmaz yeminle.
Daha geçenlerde Ramazan'dan 1 hafta önce gitmeme rağmen yine çok canım çekmeye başladı. Ramazan bitsin yine bir Antep Turu olacak gibi.
Antep'te Akşam Simit dışında bunu bu kadar güzel yapabilen başka hiç bir yer yok.
Sıkıntı yok hocam hepsini ısmarlamak için sabırsızlıkla bekliyorum. &: s=aman@yer_ucagi_34 tatlı hesabın kabarıyor hocam.yazıyorum hepsini bi kenara s=bigstar
Vay vay vay... Böyle güzel bi şehre kısmen batıya göre yakın olduğumuz için şanslıyız Giden gelen çok oluyor, genelde Ayintap'tan özel istek yaptırıyorum hocam@Nfk @Jesi @arimayacik @Alperen099 @havzan @DuzboruDownpipe @brave
Bir de şu çıtırdama sesini de dinleyin. ' s=aman Bu videoya oradaki çatal olsam keşke diyen oldu. &:
Gerçekten konumumuz o konuda çok iyi. &:Vay vay vay... Böyle güzel bi şehre kısmen batıya göre yakın olduğumuz için şanslıyız Giden gelen çok oluyor, genelde Ayintap'tan özel istek yaptırıyorum hocam
Kahvaltı için sabah 5.30 gibi Kaledibi'nde Ciğerci Ali Haydar'a gidilir, 1 ciğer şiş 1 kavurma dürüm yenir.Gerçekten konumumuz o konuda çok iyi. &:
Kahvaltıya Antep’e gitme imkanımız olması büyük avantaj. Instagram’da takipçi çatlatma yanında hediye. &:
Hocam söylediniz merak ettim şimdi. Ramazan sonrası yine bi Antep seyahati kesinleşti gibi. &:Kahvaltı için sabah 5.30 gibi Kaledibi'nde Ciğerci Ali Haydar'a gidilir, 1 ciğer şiş 1 kavurma dürüm yenir.
Sonra hemen yanındaki Antep'in en iyi katmercisi Katmerci Cumaali'ye geçilip katmer yenir.