Ben bilmem hocam. İftar buluşmasında aynından isterim. 'Gündüz paylaşsam ilk buluşmada beni güzel bi elden geçirirsiniz hocam. 8D
Ben bilmem hocam. İftar buluşmasında aynından isterim. 'Gündüz paylaşsam ilk buluşmada beni güzel bi elden geçirirsiniz hocam. 8D
Yok yok benim daha fazlasına dayanacak gücüm yok8D 8D .
Nevzat hocamı çıldırttık gibi. &:
Hocam siz asıl @havzan hocamın instagram hesabına bakın. 8D
Pendik Gazi Burma Ünal diyor ve susuyorum @Nfk @yer_ucagi_34@yer_ucagi_34 hocam böyle şeyleri gündüz paylaşmayın sakın acıktım
Bu da @havzan hocamdan hocam. '@yer_ucagi_34 hmmm bu da olabilir. Tatlının her şekli kabulümdür :'(
8D 8D 8DÖmer bence sen yat uyu s=aman yoksa birazdan Nevzatla beraber yanına geliyoruz s=s16 @Nfk @yer_ucagi_34
Bu iyiydi hocam 8D 8DÖmer bence sen yat uyu s=aman yoksa birazdan Nevzatla beraber yanına geliyoruz s=s16 @Nfk @yer_ucagi_34
Hocam sen ne yaptın ya X( Kamera da öyle bir focus atmış ki maşallah sanki tatlı önümde duruyor, üstüne üstlük ben gündüz gördüm s=alsaaHocam bu nedir ya ? Tatlıya zaafı olan biri olarak şu an evde tatlı arıyorum çüş
Ciddi olamassın 8DTatlı resmi atan arkadaşlar yaklaşık 10 tane baklava gömmüş bulunmaktayım, 61/kişi sayısı formülünden kefaret orucumu tutarsınız artık acıktım
Ben değişik biriyim hocam bir gün ciddi olabilirim dikkat edin 'Ciddi olamassın 8D
Aman hocam hakim ol kendine :'(Ben değişik biriyim hocam bir gün ciddi olabilirim dikkat edin '
@Alperen099 Hocam İstanbul buluşmasında sizden önce, Alperen Hocamız Malatya’da beni bi güzel elden geçirecek galiba. Korkmaya başladım. &: 8DAman hocam hakim ol kendine :'(