golfdriver99
Üye
- İsim
- xxx
Herkese hayırlı ve bereketli ramazanlar
An itibari ile yatış, yaklaşık 03.20 gibi sahur için uyanış (istanbul için, tabi masa da hazır olmuş oluyor [emoji3] ) sonrası 4.30 yatış, saat 07.10 gibi tekrar uyanış, benim için gayet yeterli [emoji3]Dostlar 11 gibi yatıp sahura mı kalkıyorsunuz yoksa 12-1 gibi yiyip mi yatıyorsunuz. Ben sahura kalktım açlık susuzluk sıkıntı olmadı ama uykusuzluk gözlerimi vampire çevirdi
Benim değişik bir taktik var hocam. &:Dostlar 11 gibi yatıp sahura mı kalkıyorsunuz yoksa 12-1 gibi yiyip mi yatıyorsunuz. Ben sahura kalktım açlık susuzluk sıkıntı olmadı ama uykusuzluk gözlerimi vampire çevirdi :blink:
Hocam ben 3:20’de kalksam sahur yetişmesi çok sıkıntıya girer. Dün 2:30’a doğru kalkmama rağmen yine biraz 3,5 atmadım değil yetişmeyecek diye. 8DAn itibari ile yatış, yaklaşık 03.20 gibi sahur için uyanış (istanbul için, tabi masa da hazır olmuş oluyor) sonrası 4.30 yatış, saat 07.10 gibi tekrar uyanış, benim için gayet yeterli
Sent from my SM-G960U1 using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
8D 8D Orucu uykuya vermiyoruzdur inşallah hocam. Bana çok uyumuyorum gibi geliyor ama yine de bilemedim. &:@yer_ucagi_34 hocam siz uyanık olduğunuz saatleri yazsanız daha az olur bence 8D Ömer hocam dediğim gibi davete her zaman icabet ederim. :'(
Dediğim gibi kalktığımda yemek hazırlanmış oluyor, ( eşim sağolsun [emoji1] ) Normal zamanlarda da hızlı yemek yiyen birisi olduğum için kalan zaman sıkıntı olmuyor [emoji2]Hocam ben 3:20’de kalksam sahur yetişmesi çok sıkıntıya girer. Dün 2:30’a doğru kalkmama rağmen yine biraz 3,5 atmadım değil yetişmeyecek diye.