Tüm islam aleminin mübarek Ramazan ayını kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim [emoji917]
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Starbuckstan bende vazgecemıyorum ozellıkle whıte chocolate mochadan[emoji41]Bi Starbucks için bir sürü yol yürüdüm hocam, normalde de hiç bu taraflarda takılmam genelde karşıdayımdır. Yeni yeni keşfediyorum. Ikea’nın oradan gözüme yakın göründü metro nasıl olsa bir durak yürürüm dedim. &:Buraya yürüyerek gelmeye çalışırken Cevizli’de yolda çevirip para isteyen dahi oldu.Buraları keşfetmesem de olur gibi.[mention=2834]Nfk[/mention] [mention=980]Jesi[/mention]
Bu arada Ice White Mocha’nız her zaman hazır.
/monthly_2018_05/8911BC35-376A-4763-A901-1C5D655ECF9C.thumb.jpeg.516a3f12f20d5fbde2972b078c472546.jpeg
Starbucks White Mocha’sı mükemmel hocam. Kahve dünyası falan da deniyorum arada ama Sbux kadar iyi hiçbir yer yapamıyor.Starbuckstan bende vazgecemıyorum ozellıkle whıte chocolate mochadan
Aynn oyle ben genellikle özdilektekıne giderim yer olmazsa akmezdekine giderimStarbucks White Mocha’sı mükemmel hocam. Kahve dünyası falan da deniyorum arada ama Sbux kadar iyi hiçbir yer yapamıyor.
Ben de genelde Aqua Florya, İstinye Park, Sabiha’dakilere gidiyorum. Bugün böyle Cevizli’ye düştük. &:Aynn oyle ben genellikle özdilektekıne giderim yer olmazsa akmezdekine giderim
Kısmet[emoji4]Ben de genelde Aqua Florya, İstinye Park, Sabiha’dakilere gidiyorum. Bugün böyle Cevizli’ye düştük.