Mart ayında golfe 1500 tl zam var.10 gün önce öğrendiğim artış miktarıdır.
golf6 satıldı.
golf6 satıldı.
%1.5 deniyordu buna da şükür s=alsaa1 Mart itibariyle % 0.6 zam geldi.
:000072-medium:
Euro düştü ama bunlar zam yapıyor. Alışmışlar zam yapmaya.@necokyar86
Fazla gelmemesi sevindirici ben en az %1 olur diye bekliyordum.. Fakat vdf kredi faiz oranlarını da 1.19 dan 1.34 e çıkaracaklarını söylüyorlardı.. Umarım kredi oranları çok artırmazlar..
Hocam dilinize sağlık, hislere tercüman .Zam konusunda yazılanları, sevinenleri okuyorum da, bu halk ne İngiliz'e ne Alman'a ne Fransız'a benziyor, duygusal mı duygusal...Yönetenlerine karşı bir nazik, bir kibar, bir anlayışlı, bir sevecen, bir kaderci sorma gitsin.
Ne söylense atıyoruz içimize, olanları içimizde yaşıyoruz her daim. Yaşıyoruz, vah vah diyoruz 1-2 gün, sonra unutuyoruz yapılanları, yapanları, olanları, ölenleri. Duygusalız ya atıyoruz belleğimizde gerilere... taaa ötelere...
Neden, nasıl ilişkisini sorgulamak yok, vursunlar ensemize verelim ağzımızdaki lokmaları misali...
Yapacaksın zamları, öyle yavaş yavaş değil, %15 her ay, keseceksin maaş zammı artışlarını, düşüreceksin asgari ücreti, emekli maaşını, esnafın vergisini de katlıyacan ikiye, harcamalar hiç düşülür mü vergiden, onu da kaldırıcan...
Ses çıkaranımız olur mu?, sanmam, olur diyene inanmam... Vardır bir sebebi, kaderimiz bu der katlanırız. Zaten bizi bilen biliyor, her fırsatta "fedakardır benim halkım, ne çileler çekti, bunu da çeker" diyor.
Doğuş'un gerekçesiz yaptığı binde altı zam ne ki...?, koyar mı bize...? sevinelim... sevinelim... Kader, Fıtrat bizler için var, kıymetini bilelim...
Saygılar...