silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Değerli Hocam,magic dedi:comf.dsg 74.700 TL (tutkuya dolandığımda 71.700'müş )
opsiyonlara zam gelmemiş ama di mi?
Opsiyonlara zam gelmemiş
Değerli Hocam,magic dedi:comf.dsg 74.700 TL (tutkuya dolandığımda 71.700'müş )
opsiyonlara zam gelmemiş ama di mi?
Yok hocam hukukla adaletle bi ilgim bağım yok....iyiki de yok..... Deniz olmayan yerde balık olmak zor iş !!! umarım adalete işim düşmez.....silvershadow dedi:Müthiş bir bağıntı... :'("1. Dünya savaşında almanlar yenildiği için bizde yenilmiş sayıldık " pehhh sebebe bak!!! (bkz: 20-25 yıl önceki MEB lise tarih kitapları) Boşa giden şanlı ÇANAKKALE zaferi.....
Adamlar emisyon hikayesinde ağır yenilgi aldılar...... Elalem satış yasaklıyor cezalandırıyor savaş tazminatı istiyor.....bizede zam cezası kesiliyor......
VW yenildi yaaa,,,, bizde yine yenilmiş sayıldık sanırım......
https://eksisozluk.com/almanya-yenilince-biz-de-yenilmis-sayildik--49959
Hukukla bir ilginiz var mı?
Bu meslektekilere özgü bir bağıntı kurma kabiliyetine sahipsiniz..
Burada 2015 model tavsiye edilen anahtar teslim diyor yani 2015 den kalan araçlar için aynı fiyat listesi geçerli dediğiniz gibi biraz erken şubat ortası veya sonu gibi 2016 modeller gelmeye başlar ve o zaman zam görülür gibi geliyor s=captainsilvershadow dedi:
""yahu bu golf hakkında pahalı yorumu yazan adam;golf'ün 1.6 tdı highline modelinin fiyatı ve donanımlarını vw'in listesinden çıkartacak kadar bilen
highline donanım seviyesinde;
bi-xenon'un 'basic' seviyesinde
renkli ekranlı çok fonksiyonlu yol bilgisayarı (premium)'un standart olarak bulunduğunu....
ve ayrıca;
18" "durban" alüminyum alaşımlı jantlar alındığında:
mevcut standart dijon jantların toplam tutardan düşüldüğünü (539 tl) ;
yer tasarruflu stepne ile alınması gerektiğinden alüminyum stepnenin düşüldüğünü, (483 tl)
sonra da yer tasarruflu stepneyi ekleyelim.. 118 tl
bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz
daha alınması zorunlu en az spor süspansiyon(770 tl) veya dcc denen aktif kontrol edilebilen şasi ile (2.652tl) alınması da gerekli..
herhangi biri istediği bir özelliği alamaz...çünkü donanım listesinde ne ne ile alınmaz, ne ne ile alınabilir bilmek ciddi bir bilgi ve donanım gerektiren bir durumdur.
şimdi bunları bilmeyen ve hayatında bir kere golf'e binmeyen birinin size önerilerini dinlemeye devam edebilir. elmayla armutu karıştırabilirsiniz.
ve bu arkadaş gibi gidin passat'a binin biz golf'ün keyfini süreye devam ederken..
sorun yok türkiye'de en çok satan ithal otomobil olması da bunca kişinin parasının hesabını bilmediğini gösterir.
parasının hesabını bilmeyenler nasıl para biriktirip bu aracı aldılar peki derseniz o arkadaş yanıt versin...
ben veremem çünkü ben de paramın hesabını bilmeyenlerdenim..""
hocam iyi hoş yazmışsınız da malesef bu çaylak modu işte. ben bu modda 2 yıl bekledim sıram geldi ve yazarlığınız reddedildi diye mail attılar utanmadan. türkçe yazmayı bilmeyen lise talebeleri burada yazardır eminim. 9 yıl kadar önce ekşi sözlükle tanıştığımda gerçekten mottosuna uygun olarak "kutsal bilgi kaynağı"ydı.silvershadow dedi:@maniax
Sırf sizin için hiç bir şekilde üşenmeden üye oldum. saçma sapan konulara entry ler girdim ki şu entry'm yayınlansın ve Vw düşmanlarına bir yanıt yazabileyim diye..
İntikam soğuk yenen bir yemektir..
Benimki buz kesmiş buzz 8D
https://eksisozluk.com/entry/57624607
Olur da yayınlanmamışsa halen Okuyamayanlar için buraya da yazayım
""yahu bu golf hakkında pahalı yorumu yazan adam;golf'ün 1.6 tdı highline modelinin fiyatı ve donanımlarını vw'in listesinden çıkartacak kadar bilen
highline donanım seviyesinde;
bi-xenon'un 'basic' seviyesinde
renkli ekranlı çok fonksiyonlu yol bilgisayarı (premium)'un standart olarak bulunduğunu....
ve ayrıca;
18" "durban" alüminyum alaşımlı jantlar alındığında:
mevcut standart dijon jantların toplam tutardan düşüldüğünü (539 tl) ;
yer tasarruflu stepne ile alınması gerektiğinden alüminyum stepnenin düşüldüğünü, (483 tl)
sonra da yer tasarruflu stepneyi ekleyelim.. 118 tl
bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz
daha alınması zorunlu en az spor süspansiyon(770 tl) veya dcc denen aktif kontrol edilebilen şasi ile (2.652tl) alınması da gerekli..
herhangi biri istediği bir özelliği alamaz...çünkü donanım listesinde ne ne ile alınmaz, ne ne ile alınabilir bilmek ciddi bir bilgi ve donanım gerektiren bir durumdur.
şimdi bunları bilmeyen ve hayatında bir kere golf'e binmeyen birinin size önerilerini dinlemeye devam edebilir. elmayla armutu karıştırabilirsiniz.
ve bu arkadaş gibi gidin passat'a binin biz golf'ün keyfini süreye devam ederken..
sorun yok türkiye'de en çok satan ithal otomobil olması da bunca kişinin parasının hesabını bilmediğini gösterir.
parasının hesabını bilmeyenler nasıl para biriktirip bu aracı aldılar peki derseniz o arkadaş yanıt versin...
ben veremem çünkü ben de paramın hesabını bilmeyenlerdenim..""
Şu avro düşsede şu fiyatlari bidaha görebilsek keske
Aynen hocam hepimiz epey bir zarar edecegiz durum boyle olursa benim dedigim zaten ütopya bisey.. bu konularin sonu siyasete gidiyor en iyisi zorda olsa bu durumu kabullenmek olacak zam ve vergi üstüne kurulu bir ülkedeyiz sonuctaBu fiyatları bir daha görürsek binlerce araç sahibi milyonlarca TL zarar etti, ikinci el öldü demektir. Zam gelmesin yeter, fiyat düşmesi dengeleri bozar epey bir kullanıcıyı mağdur eder. >: