Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

evet 180 le giderken eşim yolda olduguma inanmadı telefonda :)

yanlız 170-180 bandında benzin depom resmen zevkden 4 köşe oldu..

yapmayin dostlar bu kadar surat acil bir mesele yoksa vallahi değmez, yakitiniza yazik allah muhafaza bir tasin ustunden gecmeye bakar hersey.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

grattis dedi:
yapmayin dostlar bu kadar surat acil bir mesele yoksa vallahi değmez, yakitiniza yazik allah muhafaza bir tasin ustunden gecmeye bakar hersey.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok hocam zaten amacım 180 le seyretmek degildi

cok sukur hız merakım yok.

bir kere denedim sadece birkac dakika üstelik bende hıza karşıyım

otobanda bile en fazla 130-140 la seyrederim ..

Benim fikrim zam yapamayacakları yönünde..... tahmin tabi......

Ama kesin olan birşey varki şimdilerde bindirim yapamayan vw nin kasım ortası gibi yıl sonu indirimleri  ihtimalide sıfıra düşmüş oluyor.....(fordun toyota nın ve diğer firmaların zamlarına misilleme yapacak fırsat kollayacak ruh halinde değil vw ....emisyon çamurundan önce bi çıksın hele)

Sonuç olarak zam yok indirim yok  desek???...15 kasıma kadar bu böyle gider..... sandıktan çıkacak ekonomik bir istikrara görede bu sabit fiyatlar 31 aralığa kadar sürer sanırım....

Sandık tabi bu içinden yine aynı çözümsüzlük çıkarsada dolar / euro yine uçar vw mecbur yine zamları milletin önüne koyar.....

Zaten fordun bu zammıda kasım ortası veya sonunda indirim yapacağı yıl sonu geleneksel liste fiyatı indirimli kampanyalarının önce bindir sonra indir sanal zam/indirim oyunları......

fcsrn dedi:
Bu ay da zam gelebilirmiş.
Dün Ford da yaptı zam, Vw de yapacaktır muhtemelen

Edit:1.5 120ps tdci powershift focus 101bin lira, nasıl satmayı düşünüyorlar acaba

son günlerde ekşi sözlükte vw golf ile ilgili inanılmaz mantık dışı eleştiriler var. insan hayret ediyor. keşke yazar olsaydım da şu capsi koyabilseydim oraya.

yok bu arabaya 90000 veren ağır maldır yok o paraya mercedes a serisi alınır. adamlar hala golfün tdi dsg highline fiyatıyla o patlak gözlü halojen farlı iğrenç görünümlü mercedes a serisinin en boşunu kıyaslıyorlar. (halojen farlı golf sahiplerini tenzih ederim lütfen kimse üstüne alınmasın. ben sadece donanımsal karşılaştırma için böyle dedim. ayrıca mercedes intelligent light system ile alınınca aracın çehresinin değiştiğini hepimiz biliyoruz. ama istenen fiyat 7500 TL civarında)

alıp kapıma yıldızı koydum demek için mercedes alınıyor bu ülkede. klişe olacak ama a serisi gerçekten mercedes falan değil. o aracı cdi 7g tronic amg paketiyle alınca golfün fersah fersah üstüne çıkıyor fiyatı.

golf malesef bir sınıflandırma kurbanı. her zaman söylerim c segmenti ile premium c arasında kalmıştır. ama sunduğu şeyler her zaman c segmentinin üzerinde olmuştur.

focus tdci otomatik titaniumun fiyatını dün arkadaşıma söylediğimde tepkisi sinkaf'lı oldu :D . bu fiyatlardan sonra umarım mantık sınırlarını zorlayan saçma sapan yorumlar yapılmaz.

@maniax

Ya paraları yok boş konuşuyorlar. Hadi mercedesi aldın diyelim zar zor. E bakım parasını kim verecek 5-10 bin tlyi bulan bakımları var. Golf'e rakip gördüğüm tek araç leon orta segmentte. Ha paran vardır git doldur mercoyu ver 150 bin tl bin o ayrı :)

2014 Kasım'da fiesta 1.4 titanium için 44500 tl fiyat almıştım. şimdi araç 55'den başlıyor.  vay anam vayy s=s19

B sınıfında sıfır araç araç almak iyice mantıksız hale geldi.

Ankara eskihisar vw  st 13 ekimde %2'lik bir zam olacağını söyledi diğer firmalar zam yaparken vw  zam yapacaktır

Bu ülkede VW skandalı teyet geçer. Durmak yok zamlara devam :D Normal ama bu millet ne skandallar gördü ama halen aynı tas aynı hamam :D

mcanerol dedi:
Bu ülkede VW skandalı teyet geçer. Durmak yok zamlara devam :D Normal ama bu millet ne skandallar gördü ama halen aynı tas aynı hamam :D
+5    &:

Geri
Üst Alt