Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

Yok artık 88000! İyice fakirledik yahu, bu ne  :-

Arkadaşlar zamlardan şikayetçiyiz tamam kabul ama birde Corolla fiyatlarına bakmanızı öneririm. Adamlar zam şov yapıyor.

Tamamen siyasi odaklı artık zam konusu.

toyotanın zammını gören varmı o nedir yahu en dandık yaris bile 50000 den baslıyor bu nedir ya..iyiki arabamı almısım yıl sonu dıyordum ama araba baya prim yaptı bende..

@Orhan Hoca

Bende 56.300e almistim.

Simdi 63.500

Ama gel gelelim ikinci el kurdan etkilenmemis gibi. 3000kmde benim arabanin aynisi 58500

DrMobile dedi:
@Orhan Hoca

Bende 56.300e almistim.

Simdi 63.500

Ama gel gelelim ikinci el kurdan etkilenmemis gibi. 3000kmde benim arabanin aynisi 58500
Hocam indirimle birlikte 63.500 olan araç 61.000 seviyesine inse 58.500 olan aracı ancak alır insan. Yoksa sıfırını alır zaten.

Yeni araç alacaklara, aracını bekleyenlere Allah sabır versin. :(

Levent dedi:
Yine zam beyler, iostan yüklüyorum resim yatık olabilir kusra bakmayın
Bu euro kurundan dolayı birden zam yapamadıklarından 10 günde bir zam yapacaklar herhalde, ama bu seferki ağır olmuş, son 3 zamdan en fazla olanı 500 TL bandındaydı, şimdi tdi comfortline dsg ye baktım da 1100 lira zam var  :-

Yalnız  parça  tesirli bu mini psikolojik zam  taktiği çok başarılı yürüyor....buradan veya diğer forumlardan takip ettiğim kadariyla herhangi bi arkadaş siparişini ne  iptal  ettirdi ne de vazgeçti golf sevdasından bu son 4-5 ayda...totalde  bakarsan 1.2 tsi lara 5800 lira zam geldi mayıstan bu yana.. bonus kartı 12 ye böler  gibi zamlarıda 12 bölüp 300 500 800 yıpratmadan sinir bozmadan kimseyi vazgeçirmeden gemiyi yürütüyorlar....

Zam gelmiş ancak kurban bayramına kadar eski fiyat listesi geçerliymiş , kampanya adında öyle bir şey yapmışlar. Bakalım bayramdan önce gelirse araç yırtıcaz ama çok şansızım bu konuda kesin sonraya kalır :(

benim araba 80'i ucundan geçti sonunda yuh  s=s19

Geri
Üst Alt