Kaporanız yanmaz geri alabilirsiniz.erhan126 dedi:Beynimden vurulmuşa döndüm s=s20 Şaka bir yana arabam 11. ayda geldiğinde çok abartılı bir fiyat olursa veya indirim yapmazlarsa arabayı almam 1000 TL kapora yansın.Ve ömür billah WV'e töbe ederim.Çok büyük konuştum bak.
Gerçekten mi?O zaman kaporanın anlamı ne?Adamlar madem arabayı almayacaksın bize niye sipariş verdirdin demezler mi?Negatiwe dedi:Kaporanız yanmaz geri alabilirsiniz.Beynimden vurulmuşa döndüm s=s20 Şaka bir yana arabam 11. ayda geldiğinde çok abartılı bir fiyat olursa veya indirim yapmazlarsa arabayı almam 1000 TL kapora yansın.Ve ömür billah WV'e töbe ederim.Çok büyük konuştum bak.
Onuda soyle cozmus bizim bayii, arac satilana kadar paranizi vermeyiz, satildigi zaman kaporanizi alirsiniz demislerdi..erhan126 dedi:Gerçekten mi?O zaman kaporanın anlamı ne?Adamlar madem arabayı almayacaksın bize niye sipariş verdirdin demezler mi?Kaporanız yanmaz geri alabilirsiniz.Beynimden vurulmuşa döndüm s=s20 Şaka bir yana arabam 11. ayda geldiğinde çok abartılı bir fiyat olursa veya indirim yapmazlarsa arabayı almam 1000 TL kapora yansın.Ve ömür billah WV'e töbe ederim.Çok büyük konuştum bak.
O paraya polo vermiyorlar artık X(Orhan Hoca dedi:2013 ekim de 57000 e aldığım araç şu an 75000 de.
sözün bittiği yer. s=s20
2015 Ocakta ben o paraya imzamdaki aracı aldım abi farka bakOrhan Hoca dedi:2013 ekim de 57000 e aldığım araç şu an 75000 de.
sözün bittiği yer. s=s20