Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

Beynimden vurulmuşa döndüm  s=s20 Şaka bir yana arabam 11. ayda geldiğinde çok abartılı bir fiyat olursa veya indirim yapmazlarsa arabayı almam 1000 TL kapora yansın.Ve ömür billah WV'e töbe ederim.Çok büyük konuştum bak.

erhan126 dedi:
Beynimden vurulmuşa döndüm  s=s20 Şaka bir yana arabam 11. ayda geldiğinde çok abartılı bir fiyat olursa veya indirim yapmazlarsa arabayı almam 1000 TL kapora yansın.Ve ömür billah WV'e töbe ederim.Çok büyük konuştum bak.
Kaporanız yanmaz geri alabilirsiniz.

28 Ağustos da ne kadar zam geliyor ?

28 agustosta bi zam daha mı var? kusura bakmayım ama bu işin cılkı çıktı..

Negatiwe dedi:
Gerçekten mi?O zaman kaporanın anlamı ne?Adamlar madem arabayı almayacaksın bize niye sipariş verdirdin demezler mi?

@erhan126

Zaten bekleyen o kadar insan varki, çok kişi vardır siparişinden vazgeçilen araç peşinde olan. Tabiki araca talepte olunca ben sorun çıkartacaklarını düşünmüyorum. Siparişi verdiğimde banada aynı şeyi söylemişti ST, eğer vazgeçerseniz fiyat kafanıza uymazsa kaporayı geri veririz diye.

erhan126 dedi:
Gerçekten mi?O zaman kaporanın anlamı ne?Adamlar madem arabayı almayacaksın bize niye sipariş verdirdin demezler mi?
Onuda soyle cozmus bizim bayii, arac satilana kadar paranizi vermeyiz, satildigi zaman kaporanizi alirsiniz demislerdi..

golf7 tdi dsg

@erhan126

Siz arabadan vazgeçtikten sonra en geç 15 gün içinde o araba satılacağı için pek umursamazlar ;) Elde kalan araba olsa vermezler paranızı da araba durdukça değerleniyor :D

Bayiden bayiye ufak nuanslar vardır,alınan kapora miktarı ve iadesi ile ilgili.Kaporamı verdim,sözleşme yapıldı,araç satılana kadar kapora verilmez diye,(burada satıcıya hak veriyorum).Sipariş geçildi.Benim hissettiğim(anladığım)golf R değilde,golf siparişi verseydim,araç geldiğinde vazgeçersem kaporayı hemen geri vereceklerdi. :'(

Biraz cıngar bu işi halleder... 8D

Gelsin bakalım, geleceği varsa göreceği de var...

Almayıveririm olur biter !  >:

Orhan Hoca dedi:
2013 ekim de 57000 e aldığım araç şu an 75000 de.

sözün bittiği yer. s=s20
O paraya polo vermiyorlar artık  X(

Birde fiyat listesinde göremedim polo bluemotion'u kaldırmışlarmı ?

golf benim için şu an hayel oldu diyebilirim  X(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Orhan Hoca dedi:
2013 ekim de 57000 e aldığım araç şu an 75000 de.

sözün bittiği yer. s=s20
2015 Ocakta ben o paraya imzamdaki aracı aldım abi farka bak :)

Arkadaşlar an itibariyle benim düşündüğüm araca 400 TL daha zam geldi . Yani 1 ay öncesine kadar 78.300 olan araba şu an 79.400  s=s20 s=s20

Hocalarim bir yol gosterin. Şu st yi nasil kandirabiliriz de %3luk indirimin ustune ayrica indirim alabiliriz X( . Hic beceremem pazarlik yapmayi. Nasil bi taktik uygulayalim.

Geri
Üst Alt