Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

osmanturev dedi:
Hocalarim bir yol gosterin. Şu st yi nasil kandirabiliriz de %3luk indirimin ustune ayrica indirim alabiliriz X( . Hic beceremem pazarlik yapmayi. Nasil bi taktik uygulayalim.
Değerli Hocam;

Araç ellerinde mevcut mu şu anda yoksa sipariş mi vereceksiniz?

Daha önemlisi hangi bayiden ve ilden  almayı düşünüyorsunuz?

@silvershadow  Murat hocam. Arac ay sonu gelecek takriben. Vosmer Gaziemir'de arac. 1.2 tsi comfort manuel tungsten gri skp.+igp opsiyonlu. 64300 fiyat verdiler telefonda.

26 Kasım da, Elegance Dizel DSG, Cam Tavan + 17" jant aracımı 81bin e almştık.

Şimdi bakıyorum fiyat 93.600 TL olmuş..

25 Ağustos 2015 Tarihinden İtibaren Geçerli Tavsiye Edilen 2015 Model Yılı Euro6 Anahtar Teslim Fiyat Listesi

1.6 TDI CR DSG Green Tec / 110 HP 89.400 TL (Style)

Sunroof 3.550 TL

Metalik Renk 1.350 TL

Moderatör tarafında düzenlendi:
osmanturev dedi:
@silvershadow  Murat hocam. Arac ay sonu gelecek takriben. Vosmer Gaziemir'de arac. 1.2 tsi comfort manuel tungsten gri skp.+igp opsiyonlu. 64300 fiyat verdiler telefonda.
Değerli Hocam;

Verilebilecek en kötü yanıtı aldım sizden..

Bu soruyu sordum çünkü bazı bayilerin indirim ihtiyacı yok.

Daha Kasım ayında açılan bir sonraki yıla ait modelin kotası o ayın sonunda dolunca Vosmer'in de böyle burnu kaf dağında oluyor haliyle.

İstanbul 15 milyon kişi yaşıyorsa 14 tane bayi var.

İzmir 4.5 milyon kişi yaşıyorsa 1 tane bayisi var...

Artık nasıl bağlantıları varsa ve nasıl bir tekel veya kartelseler varın siz anlayın.

Daha 1 hafta önce bugün bana %3'lük lovemark indirimini de mecburen ve lutfen yaparak 82 Bin lira dedikleri aracı tanıdık eş dost araya girmesine rağmen bu fiyat...

aynı donanım ve hatta aynı renkte aracı İstanbul Altur'dan 79 Bin fiyat aldım...

O kadar acımasızlar i indirim yapacaklarsa da brüt fiyat üzerinden herkesin hesapladığı indirim oranını vergiler eklenmeden ki net fiyat üzerinden yapıyorlar.. Ne mi kazanıyorlar? Toplamda 80-100 lira fark eder.

İlk aracımı alırken o kadar kızdırdılar ki beni İzmir'de olmama rağmen gittim aracımı Afyon'dan aldım.

Kısacası yol yakınken dönün derim ben.

İstanbul'dan herhangi bir bayiden 3 bin lira daha hesaplı alabilirsiniz.

Hatta ellerinde kalan 18 Ağustos zammı öncesi araçlar varsa bu fark daha da açılır.

Sabah uçağa biner İstanbul'a gider öğlene yer uçağıyla İstanbul'dan eve doğru yola çıkarsınız.

Hem fena mı olur uzun yol deneyimi ve yeni heves aracı doya doya kullanma fırsatı.

Yakacağınız da 1 depo benzin..

Bana kalırsa bir kez daha düşünün..

@silvershadow @osmanturev

Murat hocama aynen katılıyorum. Araç özel sipariş olmadıkça şehir dışından araç almaya çekinmeyin. Araç hazırsa 1 günlük işi var. Hem aracın rodajı da güzelce tamamlanır ;)

@silvershadow  Murat hocam silvershadowu satmışsınız, acaba daha büyük motorlusu mu geliyor bilgilendirsenizz :)

@silvershadow Yeni araç bakıyor musunuz hocam? Kafanızda hangi kombinasyonlar var? Sizin düşünceleriniz ve beklentileriniz bizim için de önemli.

vuslat dedi:
@silvershadow Yeni araç bakıyor musunuz hocam? Kafanızda hangi kombinasyonlar var? Sizin düşünceleriniz ve beklentileriniz bizim için de önemli.
Değerli Hocalarım;

Fuzuli Üstad buyurmuştur bundan asırlar önce. .

"Söylesem tesiri yok, susam gönül razı  değil "

diye..

Tam da o durumdayım.

"Deniz kızı girmiş rüyalarıma ben artık iflah olmam" da gayet uygun bana...

Ama galiba en çok. ...

Ağzıma bir parmak bal çalan kaderimden şikayetçi olursam bir buçuk yıl bu hazzı tattıran aynı  kaderim bana "saçmalama" derse ne cavap veririm  bilmediğimden....

Sonuçta bana bu hazzı yaşama onuruna eriştirene şükrediyorum...

Hayat en çok da öngörüler dışında olup bitenlere gebe diye değil midir umut ve hayal kurmaya devam etmemiz. ..

Şimdilik plan; masrafları kısarak kızıma yıllar  sonra hak ettiği eğitimi  verebilmek için  daha fazla birikim yapmak.

Teşekkür ederim beni merak ettiğiniz için =)

@SerkanG

@silvershadow  Haklısın Murat hocam ne denir ki..İnşallah kazancınız kat be kat artar da sizi bu kez de golf R incelerken görürüz murat abi, her şey gönlünce olsun/olacak inşallah

1 Eylül 2015 yeni fiyat listesi yayınlanmış..

Model başına 400 Tl kadar zam var.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Onur dedi:
1 Eylül 2015 yeni fiyat listesi yayınlanmış..

Model başına 400 Tl kadar zam var.
Vay arkadaş ya, artık yıllık model zammını bırakıp her ay başı zam yapmaya başlarlarsa şaşırmam, zam yapmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyolar

Geri
Üst Alt