osmanturev dedi:
@silvershadow Murat hocam. Arac ay sonu gelecek takriben. Vosmer Gaziemir'de arac. 1.2 tsi comfort manuel tungsten gri skp.+igp opsiyonlu. 64300 fiyat verdiler telefonda.
Değerli Hocam;
Verilebilecek en kötü yanıtı aldım sizden..
Bu soruyu sordum çünkü bazı bayilerin indirim ihtiyacı yok.
Daha Kasım ayında açılan bir sonraki yıla ait modelin kotası o ayın sonunda dolunca Vosmer'in de böyle burnu kaf dağında oluyor haliyle.
İstanbul 15 milyon kişi yaşıyorsa 14 tane bayi var.
İzmir 4.5 milyon kişi yaşıyorsa 1 tane bayisi var...
Artık nasıl bağlantıları varsa ve nasıl bir tekel veya kartelseler varın siz anlayın.
Daha 1 hafta önce bugün bana %3'lük lovemark indirimini de mecburen ve lutfen yaparak 82 Bin lira dedikleri aracı tanıdık eş dost araya girmesine rağmen bu fiyat...
aynı donanım ve hatta aynı renkte aracı İstanbul Altur'dan 79 Bin fiyat aldım...
O kadar acımasızlar i indirim yapacaklarsa da brüt fiyat üzerinden herkesin hesapladığı indirim oranını vergiler eklenmeden ki net fiyat üzerinden yapıyorlar.. Ne mi kazanıyorlar? Toplamda 80-100 lira fark eder.
İlk aracımı alırken o kadar kızdırdılar ki beni İzmir'de olmama rağmen gittim aracımı Afyon'dan aldım.
Kısacası yol yakınken dönün derim ben.
İstanbul'dan herhangi bir bayiden 3 bin lira daha hesaplı alabilirsiniz.
Hatta ellerinde kalan 18 Ağustos zammı öncesi araçlar varsa bu fark daha da açılır.
Sabah uçağa biner İstanbul'a gider öğlene yer uçağıyla İstanbul'dan eve doğru yola çıkarsınız.
Hem fena mı olur uzun yol deneyimi ve yeni heves aracı doya doya kullanma fırsatı.
Yakacağınız da 1 depo benzin..
Bana kalırsa bir kez daha düşünün..