Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

golfstream dedi:
Yalnız  parça  tesirli bu mini psikolojik zam  taktiği çok başarılı yürüyor....buradan veya diğer forumlardan takip ettiğim kadariyla herhangi bi arkadaş siparişini ne  iptal  ettirdi ne de vazgeçti golf sevdasından bu son 4-5 ayda...totalde  bakarsan 1.2 tsi lara 5800 lira zam geldi mayıstan bu yana.. bonus kartı 12 ye böler  gibi zamlarıda 12 bölüp 300 500 800 yıpratmadan sinir bozmadan kimseyi vazgeçirmeden gemiyi yürütüyorlar....
tespit çok doğru

bir diger tabirle sineği incitmeden..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bayram sonrasi benim arac gelecek.1.2 tsi manuel 66 yi gorur heralde.

Sanırım bu da yeni Doğuş taktiği...

Önce zam sonra indirim sonra da "bak zam yapacağım ona göre elini çabuk tut!" taktiği

silvershadow dedi:
Sanırım bu da yeni Doğuş taktiği...

Önce zam sonra indirim sonra da "bak zam yapacağım ona göre elini çabuk tut!" taktiği

Ama ellerinde araç yok ki, tamam elimi çabuk tutayım diyip bayii ye giden boş dönüyor, opsiyonsuz boş golf bile yok bayii de, bu tamamen göstermelik veya zamanında sipariş veren kişiler için bir jest olmuş.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İstiklal Caddesi'nde bir restaurant çok yoğun,yaklaşık 30 dk ayakta masa boşalmasını  bekledik, orası hep öyleymış. Haliyle rahatsız olduk,ama insanlar bile bile gidiyor,bedava da değil hani.Başka yer mi yok var ama insanlar gidiyor Doğuş Oto gibi...

Umut dedi:
İstiklal Caddesi'nde bir restaurant çok yoğun,yaklaşık 30 dk ayakta masa boşalmasını  bekledik, orası hep öyleymış. Haliyle rahatsız olduk,ama insanlar bile bile gidiyor,bedava da değil hani.Başka yer mi yok var ama insanlar gidiyor Doğuş Oto gibi...
Değerli Umut Hocam,

Yerden göğe haklısınız.

Harika bir benzetme olmuş.

arkadaşlar

aracım 1.2 tsi golf 3 ay oldu alalı ama km nerdeyse 6 bin km oldu.

sanırım yıllık km olayını fazlasıyla gectim ayrıca araba iyi olunca biniliyo:)

sanırım dizel tercih etmem gerekiyordu.acaba satıp dizel  e geçiş mi yapsam diye düsünmeye basladım ama golf ün herseyinden memnunum.

satıp yine 2.el dizel almak mantıklımıdır.

@mrvolkan

Hocam genel ortalamanız kaç. Yılda 24bin km yaparsanız dizel ihtiyacınız var demektir. Ama ben 2 ayda 7bin km yaptım ama toplam 10 ayda 13bin oldu.

şu ana kadar genelde 18 bin km yapmısım yıllık tüm araçlarımda 15 de olmus 20 de olmus

mrvolkan dedi:
şu ana kadar genelde 18 bin km yapmısım yıllık tüm araçlarımda 15 de olmus 20 de olmus
Hocam 20yi geçmeyecekseniz bence değiştirmeyin. Al sat sonucunda oluşacak zarar daha fazla olacaktır. Ayrıca dizel artık size çok gürültülü gelecektir.

yusuf dedi:
Hocam 20yi geçmeyecekseniz bence değiştirmeyin. Al sat sonucunda oluşacak zarar daha fazla olacaktır. Ayrıca dizel artık size çok gürültülü gelecektir.
valla geçmem diye düsündügüm icin tsi aldım yoksa dizel secerdim.

ama arabadan inesimiz gelmiyorki:)

dizeldede gürültü oranı düsük degilmi ben oyle sanıyodum.

@mrvolkan

Hocam bir çok markaya göre düşük ama tsi sessizliği müthiş 180 ile giderken dahi farketmesi zor bir motor sesi ;)

Geri
Üst Alt