Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

ilk çıktığında başlangıç fiyatı 42.000 tl idi şuan 58.500 tl nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya 3 yıl bile olmadı fiyat farkına bak yazık bizlere gerçekten.

şaka gibi :) Euro yaklaşık 20 gün hep düştü . fiyatların bikaç ay sonrada düşmesini beklerken.. 1 haftalık fiyat artışını hemen yansıttılar ya.abi golf tutkunuzu ertelemenin zamanı geldi sanırım. bu fiyatlara rağmen deli gibi alan var haliyle adamlarda düşürmüyor fiyatlarını.adam arabaya binmeye bakıyor çünkü fiyatı nasıl kaç yılda ödiyeceğini düşünmüyor.e böyle olursa bunlar fiyatları indirmez. şunu anladımki arabayı ilk çıktığında alıcaksın. sonradan aman diyim araba tutluyo falan .fiyatları bindiriolar ikinci el 1.16  alırım daha iyi .yanii

Valla bu fiyatlar boyle giderse ne olucak bilmiyorum bakalım aracın gelmesine daha 2 ay var bekliyorum. O zamana kadar ins biraz ortalık durulur kurda gerileme olur. Ama zam geldikten sonra anca indirim yaparlarsa ki o zamanda yapicaklari tas çatlasın %5 olur yani oda tatmin etmeye bilir fiyat konusunda. Bu yuzden vazgeçmek ufuktan biraz göz kırpıyor ama bakalım. Fiyatların zirve yaptığı bir dönem oldu bu ister istemez bu donemde alınca ilerleyen zamanlarda bu şekilde kalmaz kalamaz yani ondan ciddi zarar edilebilir.

Ben artık her ne koşulda olursa olsun fiyatlarda gerileme olacağını düşünmüyorum. Araçlarını bekleyen arkadaşlar için en iyi dileklerimiz fiyatların artmaması olacaktır.

Kurban Bayramı öncesi herhangi bir kampanya olması ihtimali nedir arkadaşlar sizce?

Eylül'de alicam bir de daha 2 ay var o zaman kampanyalarda bitiyor. Valla napicaz bilmiyorum bakalım hayirlisi diyorum sadece.

2013 ilk dönem alanlar bende dahil olmak üzere çok şanslıydı. Sonrası Ferit Bey elinde sanki kırbaç ile geziyor gibi geliyor bana.

ST ye 18 ağustos zam dedikodusundan bahsettiğimde böyle bir zamdan haberleri olmadığını söylemişti. o kadar bahtsızım ki bu siparişten bu yana 4. zam. ben aracı alırım fiyatta indirime giderlerse hiç şaşmam.

major24 dedi:
ST ye 18 ağustos zam dedikodusundan bahsettiğimde böyle bir zamdan haberleri olmadığını söylemişti. o kadar bahtsızım ki bu siparişten bu yana 4. zam. ben aracı alırım fiyatta indirime giderlerse hiç şaşmam.
Kesin oyle olur hocam bizde bu şans olduktan sonra kesin indirim gelir biz aldıktan sonra.

uzun vadede indirim olacagını sanmam euronun3,5 a kadar yolu var..

Geri
Üst Alt