Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

@reko

yok daha neler....  iyice tadını kaçırmasınlar çok moralim bozuldu &o

son motorlara göre  fiat yayınlandı..baya artırdılar fiyatları..

Eğer opsiyonlara zam gelmemişse sipariş verdiğim tarihle bugün arasında 5000 lira fark var  s=s20 Bu şartlar altında aracı alır mıyım bilmiyorum.

ercanerten dedi:
Eğer opsiyonlara zam gelmemişse sipariş verdiğim tarihle bugün arasında 5000 lira fark var  s=s20 Bu şartlar altında aracı alır mıyım bilmiyorum.
Geldiği zaman düşünürüz fiyata göre hep beraber hocam. Dert etmeyin şimdiden.

ercanerten dedi:
Değerli Hocam;

Opsiyonlara zam yılda bir geliyor hocam..

Bu güne kadar aksini görmedim.

Hesap meselesi elbette haklısınız Hocam.

Fakat dacia sandero'ya 45 bin lira veriliyorken bana artık Golf pahalı gelmiyor açıkçası.

Umarım her şey yolunda gider ve benim gibi siparişinizden vazgeçmek zorunda kalıp sonrasında bir başkasının siparişini almazsınız..

Hocam haklısınız fakat insanı salak yerine koyuyorlar. Bu zamlar neye göre geliyor? İki ay içerisinde aşağı yukarı %6 zam yer mi ya bir araba? Bunun kıstası nedir?

ercanerten dedi:
Hocam haklısınız fakat insanı salak yerine koyuyorlar. Bu zamlar neye göre geliyor? İki ay içerisinde aşağı yukarı %6 zam yer mi ya bir araba? Bunun kıstası nedir?
Yılbaşında beklediğimiz ama geçen sene yedikleri ceza nedeniyle çekimser kaldıkları zammı yaptılar.

Bana kalırsa seçim sonrası politik boşluk da ekmeklerine yağ sürdü...

@silvershadow hocam bunlar hep bizim yüzümüzden oluyor. Şu an değil üretim aşaması planlama aşamasında olan araçlar bile siparişlerini iptal etsin bak neler oluyor. Gerçi bir şey de olmaz illaki gider biri satın alır arabayı olan bize olur üç ay boşuna beklemiş oluruz.

ercanerten dedi:
@silvershadow hocam bunlar hep bizim yüzümüzden oluyor. Şu an değil üretim aşaması planlama aşamasında olan araçlar bile siparişlerini iptal etsin bak neler oluyor. Gerçi bir şey de olmaz illaki gider biri satın alır arabayı olan bize olur üç ay boşuna beklemiş oluruz.
Kızmakta yerden göğe haklısınız.

Şimdi getirmek zorunda kaldığına inandığım Euro 6 motorların acısını çıkartacaktır ilk başlarda...

Tam araç satma sezonu, yazın ve bayram öncesinde teslim alacak şekilde siparişler artar.

O nedenle 1-2 ay indirim beklemiyorum.

Fakat eylül ekim gibi başlayıp aralık sonuna kadar kampanyalara başlarlar azalan satışları arttırmak için.

Fakat kendinizi hırslandırmayın bana kalırsa. Vakti gelince sakin kafayla değerlendirmenizi öneririm. İptalinizin, sizin iptal ettiğiniz siparişi satın alan bir başkasının daha az beklemesi anlamına gelmesinden daha başka bir anlamı yok maalesef.

Benzer bir durum yaşayan bir dostum, zam nedeniyle iptal ettiği için bir başka marka almış, sonra memnun kalmayınca bu defa daha daha fazla fark vererek satın almıştı.

@silvershadow neyse hocam bekleyip görelim neler olacak. Tek pişmanlığım üç ay önce, hem de daha uygun fiyatlara Scirocco'yu alıp kafamı rahat ettirmemek. Gerçi bu seçenekte de önümde inat konusunda master seviyede olan babam vardı  :-

ercanerten dedi:
@silvershadow neyse hocam bekleyip görelim neler olacak. Tek pişmanlığım üç ay önce, hem de daha uygun fiyatlara Scirocco'yu alıp kafamı rahat ettirmemek. Gerçi bu seçenekte de önümde inat konusunda master seviyede olan babam vardı  :-
Hocam sabırlı olun araç bir gelsin de. Sonuçta bu arabada indirim olmayacak. Siz aldığınız fiyata satacaksınız ilerde.

51.500 e almıştım aracı ben. Siz de aldıktan 1 sene sonra bir de bakacaksınız ki aldığınız fiyata satabiliyorsunuz.

@yusuf işte tam bu noktada satış yaparken bu fiyatlara satış yapabileceğimi düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt