modelden modele fark etti. En aşağıya 500 tl galiba. Yukarılara doğru 700tl civarına çıkıyor.ercanerten dedi:Tam olarak ne kadar zam geldi acaba?
Peki şu an mesela listede cam tavan 3100 tl görünüyor ama benim elimdeki st'nin verdiği listede cam tavan fiyatı 1,800 tl. Umarım opsiyonlarda cidden bu kadar fark yoktur yoksa ara. zamlarla birlikte yaklaşık olarak 6000 tl daha pahalıya gelecek.yusuf dedi:modelden modele fark etti. En aşağıya 500 tl galiba. Yukarılara doğru 700tl civarına çıkıyor.Tam olarak ne kadar zam geldi acaba?
değerli arkadaşlar; vw sitesinde güncel kampanyalarda binek araç kampanyasının katılım koşullarında 8 haziran 19:00'da biter yazıyordu şimdi şöyle olmuş.ercanerten dedi:Peki şu an mesela listede cam tavan 3100 tl görünüyor ama benim elimdeki st'nin verdiği listede cam tavan fiyatı 1,800 tl. Umarım opsiyonlarda cidden bu kadar fark yoktur yoksa ara. zamlarla birlikte yaklaşık olarak 6000 tl daha pahalıya gelecek.modelden modele fark etti. En aşağıya 500 tl galiba. Yukarılara doğru 700tl civarına çıkıyor.Tam olarak ne kadar zam geldi acaba?
Vergiler hariç opsiyon fiyatıdır oercanerten dedi:Peki şu an mesela listede cam tavan 3100 tl görünüyor ama benim elimdeki st'nin verdiği listede cam tavan fiyatı 1,800 tl. Umarım opsiyonlarda cidden bu kadar fark yoktur yoksa ara. zamlarla birlikte yaklaşık olarak 6000 tl daha pahalıya gelecek.modelden modele fark etti. En aşağıya 500 tl galiba. Yukarılara doğru 700tl civarına çıkıyor.Tam olarak ne kadar zam geldi acaba?
Vergiler eklenince o fiyat 3.100 oluyor zaten hocam. Opsiyonlarda zam yok.ercanerten dedi:Peki şu an mesela listede cam tavan 3100 tl görünüyor ama benim elimdeki st'nin verdiği listede cam tavan fiyatı 1,800 tl. Umarım opsiyonlarda cidden bu kadar fark yoktur yoksa ara. zamlarla birlikte yaklaşık olarak 6000 tl daha pahalıya gelecek.modelden modele fark etti. En aşağıya 500 tl galiba. Yukarılara doğru 700tl civarına çıkıyor.Tam olarak ne kadar zam geldi acaba?
Golf 1.6 TDI BMT 105 PS DSG Highline 92.600 TL modeline 800 tl zam gelmiş ama st ler zammı kullanarak heleki sipariş verdiyseniz size verdiklieri indirimli fiyata 1000 tl eklerler.ercanerten dedi:Tam olarak ne kadar zam geldi acaba?
Forumda st olsa da bunları bizle paylaşmaz diye düşünüyorumGolfer dedi:Golf 1.6 TDI BMT 105 PS DSG Highline 92.600 TL modeline 800 tl zam gelmiş ama st ler zammı kullanarak heleki sipariş verdiyseniz size verdiklieri indirimli fiyata 1000 tl eklerler.Tam olarak ne kadar zam geldi acaba?
benim aracı sipariş verirken söyledikleri indirimli fiyatın üzerine 1700 tl zam geldi ama st 3000 tl zam yansıtmaya çalıştı eski indirim gücümüz şu an yok diyerek. güç bela 2000 tl ye indirdim. işin özü st lerle iyi bir pazarlık yapmak. bir cümle ile adam fiyat kırdı.
Keşke forumda st bir arkdaş olsa da bizi bilgilendirse fiyat politikaları hakkında...
o zaman şansımı zorlayıp iş değiştirerek kısa süre önce st'liği bırakmış ve deneyilerini paylaşan bir arkadaş dileyeyimyusuf dedi:Forumda st olsa da bunları bizle paylaşmaz diye düşünüyorumGolf 1.6 TDI BMT 105 PS DSG Highline 92.600 TL modeline 800 tl zam gelmiş ama st ler zammı kullanarak heleki sipariş verdiyseniz size verdiklieri indirimli fiyata 1000 tl eklerler.Tam olarak ne kadar zam geldi acaba?
benim aracı sipariş verirken söyledikleri indirimli fiyatın üzerine 1700 tl zam geldi ama st 3000 tl zam yansıtmaya çalıştı eski indirim gücümüz şu an yok diyerek. güç bela 2000 tl ye indirdim. işin özü st lerle iyi bir pazarlık yapmak. bir cümle ile adam fiyat kırdı.
Keşke forumda st bir arkdaş olsa da bizi bilgilendirse fiyat politikaları hakkında...