- İsim
- Serkan
Kurdan dolayı mı yoksa motor güncellemesi mi acaba nedeni.FuNNx dedi:Zam geliyor zammm 9 haziranda 600 tl bugun ogrendim >: (
st bana 20 haziran'da %0,8 demişti tam olarak bu o sanırım. aslına bakarsak sonuçta 3 bg de olsa bir artış ve euro 6 normlarında güncel bir motor. ayrıca highline için 6.5' composition media da geliyor. başka zam yapmazlarsa bu kabul edilebilir. umarım euro uslu durur.FuNNx dedi:Zam geliyor zammm 9 haziranda 600 tl bugun ogrendim >: ( gerekce yeni motorlara gecmeleri
ülkemizde dövizin hareketleri gerçekten anlaşılmaz. daha önce de söyledim. araç için ayırdığım parayı altın-dolar bişeyler yaparak değerlendireyim demiştim. sonra baktım yok arkadaş stresten ömrüm kısaldı. yok arttı satsam mı, eyvah düştü bilmem ne. hepsini tl yapıp kurtuldum ne olursa olsun amaan dedim.reko dedi:haziranda vw den bir aksiyon çıkıcak ama bakalım..iflas etmesi an meselesi olan euro (yunanıstan eurodan çıkarsa euro bence iflas etmiş demektir) nasıl değer kazanıyor anlamakta zor
Arabayı alırken param altındaydı. Altında 84 dü. Eğer arabayı almasaydım da şu vakte kadar bekleseydim 6.000 TL para kalıyormuşmaniax dedi:ülkemizde dövizin hareketleri gerçekten anlaşılmaz. daha önce de söyledim. araç için ayırdığım parayı altın-dolar bişeyler yaparak değerlendireyim demiştim. sonra baktım yok arkadaş stresten ömrüm kısaldı. yok arttı satsam mı, eyvah düştü bilmem ne. hepsini tl yapıp kurtuldum ne olursa olsun amaan dedim.haziranda vw den bir aksiyon çıkıcak ama bakalım..iflas etmesi an meselesi olan euro (yunanıstan eurodan çıkarsa euro bence iflas etmiş demektir) nasıl değer kazanıyor anlamakta zor
biz bunları konuşurken euro 3,02 oldu. inanılmaz gerçekten. 2 günde 2,92'den 3,02yusuf dedi:Arabayı alırken param altındaydı. Altında 84 dü. Eğer arabayı almasaydım da şu vakte kadar bekleseydim 6.000 TL para kalıyormuşülkemizde dövizin hareketleri gerçekten anlaşılmaz. daha önce de söyledim. araç için ayırdığım parayı altın-dolar bişeyler yaparak değerlendireyim demiştim. sonra baktım yok arkadaş stresten ömrüm kısaldı. yok arttı satsam mı, eyvah düştü bilmem ne. hepsini tl yapıp kurtuldum ne olursa olsun amaan dedim.haziranda vw den bir aksiyon çıkıcak ama bakalım..iflas etmesi an meselesi olan euro (yunanıstan eurodan çıkarsa euro bence iflas etmiş demektir) nasıl değer kazanıyor anlamakta zor