yarım aklımla araba paramı dolara yatırmıştım. alana kadar çıkar diye. ondan da zarar ettik bu haber öyle güzel geldi ki. siz bize güzel haber verdiniz, siz de güzel haberler alırsınız inşallah.mrvolkan dedi:Kaynagım sağlam.duaları eksik etmeyin
Günlük süt kaymak tereyağı ve peynir bulunurDrMobile dedi:Kaymak var mi?
Abi bi sen anladinyusuf dedi:Günlük süt kaymak tereyağı ve peynir bulunurKaymak var mi?
Ben aracı sipariş verdim 1 hafta oldu temmuz 20 de gelir dediler yeni 110 ps mi gelicek ozaman ?1.2 com. Manuel araç.silvershadow dedi:Değerli Hocam;
%3'lük indirim mayıs sonunda bitiecek eğer uzatma yapılmazsa..
Hatta kurdaki yükselme nedeniyle bir iki hafta bu indirim bayiler tarafından uygulanmadı..
Fakat Haziranın ikinci haftası kesin.
Yenilenmiş versiyona sahip motorlu Golf'ler gümrükten çıkmadan zam haberi gelir.
Bunun kesinliğini yıl başında yeni versiyonu getirilmeye başlayan 1.4 150 Ps ACT motorlu araçlardan biliyoruz.
Onun üzerine 1000 lira eklenmişti hemen..
Çok yüksek ihtimal 110 gelir. St'ye sorup bilgi alın isterseniz.Redline dedi:Ben aracı sipariş verdim 1 hafta oldu temmuz 20 de gelir dediler yeni 110 ps mi gelicek ozaman ?1.2 com. Manuel araç.Değerli Hocam;
Hatta kurdaki yükselme nedeniyle bir iki hafta bu indirim bayiler tarafından uygulanmadı..
Yenilenmiş versiyona sahip motorlu Golf'ler gümrükten çıkmadan zam haberi gelir.
Bunun kesinliğini yıl başında yeni versiyonu getirilmeye başlayan 1.4 150 Ps ACT motorlu araçlardan biliyoruz.
Bana verilen fiyat 66.250 ind olmadan haz. Zammı ile tahmini nekadar olur acaba şimdiden stres bastı >: ( birde bayi temmuzda alıcağım zaman kampanya yoksa ind. Yaptıramazmıyım ?yusuf dedi:Çok yüksek ihtimal 110 gelir. St'ye sorup bilgi alın isterseniz.Ben aracı sipariş verdim 1 hafta oldu temmuz 20 de gelir dediler yeni 110 ps mi gelicek ozaman ?1.2 com. Manuel araç.Değerli Hocam;