1.2 comf. Manuelyusuf dedi:Redline Hocam indirim her zaman mümkün. Sizin araçta opsiyonlar nelerdi.
İnşAllah gökhan hocam korkum ind yapamamalarıGökhan dedi:Yaklaşık toplamda yüzde 4 gibi indirim yapıyorlar 63 - 63,5 gibi gelir bence
Hocam size tavsiyem sürekli vw canlı destekten araç sorgulatın. Eğer bu renk ve Bixenonlu araç bulursanız indirim iyiyse alın.Redline dedi:1.2 comf. ManuelRedline Hocam indirim her zaman mümkün. Sizin araçta opsiyonlar nelerdi.
Opsiyonlar;
* Bixenon farlar ve led gündüz farkarı
*Tungsten gri
*17 dijon jantlar
*Sürüş konfor paketi
İndirimsiz 66.250
Bu opsiyonların hepsi highline da standart mı gerçekten ?yusuf dedi:Hocam size tavsiyem sürekli vw canlı destekten araç sorgulatın. Eğer bu renk ve Bixenonlu araç bulursanız indirim iyiyse alın.1.2 comf. ManuelRedline Hocam indirim her zaman mümkün. Sizin araçta opsiyonlar nelerdi.
Opsiyonlar;
* Bixenon farlar ve led gündüz farkarı
*Tungsten gri
*17 dijon jantlar
*Sürüş konfor paketi
İndirimsiz 66.250
Hatta 1.4 highline bulursanız bence onu alın. Çünkü istediğiniz tüm opsiyonlar Highline da standart. Zam gelince alacağınız fiyata 1.4 almış olursunuz.
Sorgulattım 70.000 diyorlar tungsten gri aradığım hepsi var haftaya gelicekmiş araç param eksik amayusuf dedi:Redline Evet hocam. BiXenon var, 17 jant var, sürüş konfor var ekstra olarak katlanır ayna,renkli yol bilgisayarı, 5.8 ekra vs vs var da var. Bence siz 1.4 Tungsten highline araç sorgulatın.
Aradaki farklara değer bence. Satarken de aldığınız fiyata daha yakın satarsınız. Biraz daha düşünün Bakarsınız para çıkar biryerlerdenRedline dedi:Sorgulattım 70.000 diyorlar tungsten gri aradığım hepsi var haftaya gelicekmiş araç param eksik amaRedline Evet hocam. BiXenon var, 17 jant var, sürüş konfor var ekstra olarak katlanır ayna,renkli yol bilgisayarı, 5.8 ekra vs vs var da var. Bence siz 1.4 Tungsten highline araç sorgulatın.
Okadar beni aşar hocamyusuf dedi:Aradaki farklara değer bence. Satarken de aldığınız fiyata daha yakın satarsınız. Biraz daha düşünün Bakarsınız para çıkar biryerlerdenSorgulattım 70.000 diyorlar tungsten gri aradığım hepsi var haftaya gelicekmiş araç param eksik amaRedline Evet hocam. BiXenon var, 17 jant var, sürüş konfor var ekstra olarak katlanır ayna,renkli yol bilgisayarı, 5.8 ekra vs vs var da var. Bence siz 1.4 Tungsten highline araç sorgulatın.