Trafik Doğa: 1199
Kasko Groupama: 2324 (imm 1 milyon)
Vdf sigorta sağ olsun
Kasko Groupama: 2324 (imm 1 milyon)
Vdf sigorta sağ olsun
Farklı firmaları da araştırmanızı öneririm araç yeni siz yenisiniz sigorta firmaları için şu an kırmızı listedesiniz imm sınırsız yetkili servis anlaşması olan bir kasko yaptırmanız yararınıza olacaktır, kazasız günler dilerim.Kasko bugün fiyat aldım. Aracın tescil tarihi 28.10.2021 O zamandan beri garajda nerdeyse ondan dolayı yaptırmamıştım. Allianz ın bugün verdiği fiyat 9000 TL araç 1.4 TSI 125 Ps Highline Golf . Sizce normal mi? Daha önceden kaskom hiç yoktu ilk kez olacak
Yetkili servis imkanı var teşekkür ederimFarklı firmaları da araştırmanızı öneririm araç yeni siz yenisiniz sigorta firmaları için şu an kırmızı listedesiniz imm sınırsız yetkili servis anlaşması olan bir kasko yaptırmanız yararınıza olacaktır, kazasız günler dilerim.
2 ay önce şubatta Sondan kaçıncı kaskomu yaptırdım acaba ? Belki sonuncuyu ??Kasko bugün fiyat aldım. Aracın tescil tarihi 28.10.2021 O zamandan beri garajda nerdeyse ondan dolayı yaptırmamıştım. Allianz ın bugün verdiği fiyat 9000 TL araç 1.4 TSI 125 Ps Highline Golf . Sizce normal mi? Daha önceden kaskom hiç yoktu ilk kez olacak
Kasko geçen sene kactı?2014 , 1,4 dsg,Antalya, rayiç bedel 317.000. aldığım teklif:
trafik sigorta 1100 (axa),
kasko 3070(alianz)
1.333Kasko geçen sene kactı?
Çok kötü gerçekten, benimki de Mayıs sonu, sürpriz bir fiyat beni bekliyor2018 higline 1.0 dsg
Kasko 4.000 tl full kasko yetkili servis ikame arac vb…
Trafik 1250 tl
Hasarsizlik %40 yada 50 emin degilim ama fiyatlar uçmuş
Artik hersey MO KO KOOOOÇok kötü gerçekten, benimki de Mayıs sonu, sürpriz bir fiyat beni bekliyor
Merhaba ben terzi2018 higline 1.0 dsg
Kasko 4.000 tl full kasko yetkili servis ikame arac vb…
Trafik 1250 tl
Hasarsizlik %40 yada 50 emin degilim ama fiyatlar uçmuş